Moikka! Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan Kahvilavinkkien ja "Lately" - postausten ohelle. Koska testataan kavereiden kanssa paljon eri ravintoloita, ajattelin ruveta kirjottelemaan niistä ja vinkata teille testaamisen arvoisia! Itse ainakin tykkään hirveästi lukea vinkkejä eri safkapaikoista sekä kahviloista, sillä kukapa nyt ei rakastaisi vaihtelua ja uusia makuelämyksiä? Viime torstaina suuntasimme siis Lotan kanssa meidän lukion vieressä sijaitsevaan Itikseen ja The Lucky Bastard- ravintolaan. Odotukset olivat aika korkealla, olimmehan kuulleet paikasta paljon hyvää etukäteen. Ensivaikutelma oli todella hyvä, sisustus, tunnelma ja henkilökunta nappasivat meihin molempiin. Ainoana miinuksena antaisin tunnelmasta isot ikkunat Tallinnanaukiolle, joka ei todellakaan loistanut talvisena iltapäivänä.


Itse valitsin lounamenussa olleen Veggie Burgerin ja ranskalaiset. Emme joutuneet kauaa odottelemaan, olihan myöhäs lounasaika ja kanssamme ei ollut paljoa asiakkaita.

Itse hampurilainen oli hyvää, nyhtiksestä ja pähkinästä pääosin tehty "pihvi" maistui mulle. Ranskalaiset olisivat varmaan myös olleet hyviä, elleivät olisi olleet hieman ylikypsennettyjä. Onneksi kumminkin hampurilainen oli jo niin täyttävä, ettei ranskalaisia olisi edes tarvinnut sivuun.


Kaikenkaikkiaan ravintolasta jäi kumminkin ihan jees fiilis, vaikka oltiin ehkä odotettu enemmän kyseiseltä paikalta. Kumminkin aion mennä uudelleenkin ja suosittelen kaikkia kokeilemaan paikkaa! Palvelu, ruoka ja tunnelma oli kaikki kumminkin ihan hyviä.

Jos joku on jo käynyt tsekkaamassa tämän mestan, mitä piditte?
SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Herkullisen näköisiä kuvia! :) Kiitti vinkistä, täytyy käydä testaamassa. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä arvostelu ja on kyllä niin herkullisen näköinen hampurilainen, ihan vesi herahtaa kielelle :D
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS