GREETINGS FROM LEVI

by Saara, 18.52

Terkut täältä Lapista! Lähdettiin tänne melkeinpä suoraan, kun olin vanhojen jatkoilta tai siis yöunilta herännyt. Muu perhe oli lähtenyt ajamaan jo perjantain puolella, mutta minä ja äitini lennettiin vasta lauantaina. Aluksi kauhistelin Lapin kylmää säätä, mutta tähän kyllä tottuu todella nopeasti.

Suunnitelmissa olisi siis ajaa paljon moottorikelkoilla, meillä on yli puoli perhettä ihan hurahtanut, lasketella, hiihtää, rentoutua - mökissä sekä kylpylässä ja huomenna ollaan menossa mamman kanssa tsekkaamaan Mikael Gabrielin keikka.


Minä ja veli talletetaan someen yleensä ihan kaikki mitä me tehdään, joten saatiin sitten huippu idea tehdä myös jonkinnäköistä videota GoProlla täältä leviltä! Itseasiassa eilen oltaisiin saatu aivan mahtavaa pätkää kun oltiin auringonlaskun aikaan ajamassa kelkkoja Ylläkseltä päin mutta pakkasen takia goprosta olikin loppunut akku. Siispä nyt blogin puolelle tulee vain kuvia, mutta voin luvata videonpätkää myös tänne puolelle kunhan saadaan kaikki valmiiksi ;)Myönnettävä on, että Lapista löytyy jotain erityistä. Varsinkin koska oon aina asunut Helsingissä, Lappi on niin erilainen paikka ja voi jopa kokea hieman kulttuurishokkia tultaessa näin pohjoiseen. Kumminkin Lapissa rakastan sitä tunnelmaa ja ihmisiä - semmoisia ei löydä muualta. Ihanan rauhallinen tunnelma tarttuu mukaan. Toivottavasti myös koti-Helsinkiin saakka.
Löytyykö muilta millaisia kokemuksia Lapista tai Levistä?
SHARE 9 comments

Add your comment

 1. Aah aivan ihania kuvia! Mä en oo koskaan käynyt Lapissa, vaikka aina oon sinne halunnut! Pakko päästä joskus. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tosiaan käydä jos vaan mahdollista!

   Poista
 2. Tosi upeita kuvia! Itse oon käyny pari kertaa Lapissa ja kierrely ympäriinsä siellä. Tunnelma on jotain niin ihanaa siellä pohjoisessa!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep, se tunnelma on parasta! Sitä ei voi oikeen selittää ennen kuin on itse kokenut.

   Poista
 3. Kiitos, kannattaa vierailla, et tuu katumaan! :)

  VastaaPoista
 4. Niin upeita kuvia!♥ Näyttää niin upealle paikalle :)

  VastaaPoista
 5. Oih! Niin nättejä kuvia <3

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS