PRINSESSAPÄIVÄ

by Saara, 23.19
Moikka pitkästä aikaa! Kuukauden pienimuotoinen tauko tästä somemaailmasta tuli ihan tarpeeseen, sillä tammi-helmikuun vaihteessa on ollut vaikka mitä hässäkkää. Koska en tästä tauosta blogin puolella maininnut, voitte varmaan arvatakin että se ei ollut tarkoitus.

Oon kumminkin jo jonkun aikaa oikeen himoinnut takaisin bloggaamisen ja somen pariin, joten hiihtoloma tuntui oikeen hyvältä ajankohdalta palailla. Kuukauden sisään on mahtunut vaikka mitä, mutta suurimpina niistä on tietenkin mun oma täysi-ikäistyminen tammikuussa ja vanhojentanssit perjantaina.Oon nyt saanut osan kuvista käsiini (ja lightroomiini heh) joten päätin jakaa muutamia niistä jo nyt! Tanssin wanhat kaverini Onnin kanssa, jonka kanssa oltiin jopa koko peruskoulu samalla luokalla. Tosiaan meidän "prinsessapäivä" oli perjantaina, tanssit aloitettiin onneksi vasta yhdeltä, joten aamulla oli paljon aikaa laittautumiselle eikä stressikään iskenyt. Jännitys iskikin yllättäen, kun odoteltiin tanssien alkua jonossa. Oltiin Onnin kanssa melkeinpä varmoja siitä että jompikumpi mokaa jotenkin mutta onneksi tanssit meni tosi hyvin!


Kun osa tanssijoista jäi päiväksi koululle odottelemaan illan tansseja, me suunnattiin neljän porukkana kaverille todella hienostuneesti syömään hampurilaisia kylpytakissa. Pakko nyt sanoa, että jos oltaisiin menty mekoissa syömään johonkin hienoon ravintolaan niin kuin aluksi oli suunnitelmissa, ei päivää olisi jaksanut samalla tavalla.

 Illan tansseissa paikalla olikin sitten astetta tärkeämpää porukkaa- perhe ja ystävät. Osa porukasta alkoi olemaan jo hieman väsyneitä ja ennen tansseja kuultiin paljon "jaksetaan tää, kohta jatkoille". Kuten päivän tanssit, illallakin meni kaikilla tosi hienosti! Jotkut tanssineena pystyy varmaan samaistumaan tunteeseen, kun saa mekon pois päältä ja jatkomekon - tai siis omassa tilanteessani haalarin - päälle ja muutenkin rennomman fiiliksen niskaan!


Päällimmäiseksi näin jälkikäteen mieleen jäi vain hyvät ystävät ja se, kuinka hauskat tanssit oli. Ei niillä askeleiden muistamisella niin väliä ole ja yleisökin naureskelee vain hyväntahtoisesti jos tulee pari virheaskelta!

Mites muut, oletteko tanssineet tai aiotteko? Omia kokemuksia!

KUVAT: JUHA KAROLA
SHARE 6 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS