HAIR INSPIRATION

by Saara, 13.51

Nyt onkin vihdoin kampaajaa varailtu! Oon todella hyvä siinä, että pitkitän hiusten värjäysväliä vaikka kuinka pitkäksi. Heitetään hieman hiushistoriaa mukaan. Oon melkeinpä aina ollut blondi, jos ei lasketa mukaan 6-8 luokan mustaa, punaista, pinkkiä ja ruskeaa hiusvärikokeilua. Siitä lähtien oon värjäillyt aina vaaleaksi ja nyt lukiossa aina pyytänyt kampaajaa värjäämään vaaleammaksi ja kylmemmäksi.

Päätin jo viime vuoden puolella, että wanhojen jälkeen leikkaan pitkän polkan. Tähän on parikin syytä. Tärkeimpinä kumminkin se, että leikkaamalla saadaan ne kaikista huonokuntoisemmat hiukset pois ja terveemmän näköiset hiukset. Oon myös kauan halunnut kokeilla lyhyempää mallia joten here we go! Uskoisin, että myös kylmä vaalea pysyy - tällä kertaa hieman tummemmalla tyvellä tosin. Olisin myös kiinnostunut kokeilemaan ruusunkultaista väriä, katsotaan mitä sitten kampaajalla käy. Wish me luck!

Millainen hiustyyli nappaa teihin tällä hetkellä? Mitä omia hiusunelmia tai suunnitelmia teiltä löytyy?
SHARE 4 comments

Add your comment

 1. Ihania nuo hiuskuvat! Vähän saman tyylisiä mistä mäkin haaveilen, tumma tyvi ja kylmä blondi! :-) Uskon kyllä että pitkä polkka sopii sulle, ja sellainen freesaus tekee kyllä latvoille hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jep, toivotaan vielä että tulee hyvät lopulta!

   Poista
 2. Woow miten makeita noi hiukset kuvissa!<3 Pitäs itekkin joskus vaan uskaltaa ja vetästä erilainen hiustyyli :')

  VastaaPoista
 3. Itse olen muutamaan otteeseen pätkäissyt hiukset pitkäksi polkaksi ja se teki kyllä molemmilla kerroilla hyvää niin hiuksille kuin yleiselle ilmeelle! :-) Ei voi muuta kuin suositella!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS