MAAILMAN MUKAVIN

by Saara, 9.50


TAKKI - NELLY.COM   T-PAITA - ONLY   HOUSUT - ZARA    KENGÄT - ADIDAS ORIGINALS

Ai että mä rakastan kevättä! Toinen asia mitä mä niin rakastan, on mukava pukeutuminen arjessa. Koska keväällä on niin paljon enemmän energiaa ja liikaa intoa shoppailla niin netissä kuin kaupoissakin, syntyy nopeasti uusia asukokonaisuuksia. Kuvien housutkin on ostettu ihan extempore kun zaran sulkemisaika oli lähentymässä. Näistä on sen jälkeen tullut yhet mun lempparipöksyistä!

Arjessa mulle on tärkeintä vaatteiden mukavuus ja siisteys. Koulussa voisin olla verkkareissa ja hupparissa, mutta usein mulla on töitä koulun jälkeen ja sen takia täytyy pukeutuakin siistimmin. Pitkien päivien takia täydellisyyttä on ollut kuvien tyyliset housut, siistit t-paidat ja bomber! <3

Mitä kuuluu teidän arkipukeutumiseen?
SHARE 7 comments

Add your comment

 1. Toi on kyl aivan ihana asukokonaisuus! Tykästyin noiden housujen väriin c: Mä viihdyn myös tosi rennoissa vaatteissa ja niissä melkeenpä oon 24/7. Kouluun kyl laittaidun vähän ja samoin silloin jos oon suunnitellu jotain kavereiden kanssa.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo väri on oikeesti kiva, vähän väriä ainakin mun vaatekaappiin! :D

   Poista
 2. Noi housut on ihan supercoolit - loistava löytö!

  VastaaPoista
 3. Siis vau nou housut, uskomattoman kivat! Myös ihana tunnelma noissa sun kuvissa <3

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan rento asu! Huikee piristysruiske noi housut :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. siis super mageet housut!! tosi kivoja kuvia muutenkin :)))

  VastaaPoista
 6. Vitsit sulla on ihana tyyli!

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS