Heippa! Ajattelin pitkästä aikaa päivitellä teille blogin puolelle mun kosmetiikkasuosikkeja. Oon todella innokas kokeilemaan aina kaikkea uutta ja innostun usein uusista merkeistä ja tuotteista. Nyt kevään tullen useilla suomalaisilla on talven jäljiltä kuiva iho ja hiukset, jotka tekee oikeanlaisen kosmetiikan löytämisestä haasteellisempaa. Eiköhän kurkata suosikkeihin...


Moroccanoilin hoitoöljy on kuin taivaan lahja mun talven ja hopeashampoon kuivattamille hiuksille! Äiti viimeksi Israelissa vieraillessaan toi mukanaan todella ravitsevaa argan oilia ja se teki ihmeitä meidän kummankin hiuksille. Harmillisesti vastaavaa tuotetta ei tahdo millään täältä Suomesta löytää, mutta Moroccanoil on todella hyvä kakkonen!

OGX:n Coconut Water hoitoaine on myös ihanan kosteuttava mutta kevyt hoitoaine mun hiuksille. Ja mikä parasta, tässä tuotteessa on aivan ihana kookoksen tuoksu joka jää hiuksiin koko päiväksi! Omistan samaa sarjaa olevan "kosteutusöljyn" mutta hiuksia tuote ei ravitse. Käytän sitä ennemminkin tuoksun takia, heh.


Urban Decay:n Naked 3 paletti pysyy sarjassaan hyvänä jatkona Naked ja Naked 2 paletille. Ostin kolmospaletin jo talvella, mutta en ole sitä vielä ihan kauheasti päässyt käyttämään. Nyt kevään tullessa olen ruvennut kyseistä palettia käyttämään enemmän ja enemmän, sillä rakastan tässä säässä käyttää ihanan hempeitä vaaleanpunaisia värejä ja kerrankin hieman vaaleampaa luomiväriä.


The Balm:in Mary Lou Manizer higlighter on rehellisesti paras higlighter jota olen kokeillut tähän menessä. Nyt kevään tullen kasvot kaipaa hohtoa ja tällä tuotteella hohto pysyy koko päivän ajan kasvoilla!

Make Up Revolution Golden Sugar paletti yllätti mut täysin! Tilasin tämänkin alkuvuodesta cocopandalta halvan hinnan takia (vain 10e!!) ja se jäi pitkäksi aikaa käyttämättömäksi. Nyt talven jälkeen kalpeat kasvot kaipaa vähän väriä ja tästä on vaikka mitä mistä valita! Käytän näitä myös välillä luomiväreinä, joten paletista on moneksi.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja kun multa? Mitkä tuotteet ootte kokeneet hyväksi?
SHARE 3 comments

Add your comment

 1. Morocconoil ja Mary Loumanizer on ollut munkin ehdottomia suosikkeja jo pitkään! Ihan loistavia tuotteita molemmat ♥︎

  VastaaPoista
 2. Voi noita Naked paletteja haaveilen itsellenikin lisää<3 Kivoja suosikkeja sulla! :)

  Elli

  VastaaPoista
 3. Morroconoil on ihan mahtava tuote! :) Sillä saa värjäyksen tai auringon kuivattaman tukan pelastettua.

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS