NYT HEIVAAN MUSTAT VAATTEET

by Saara, 19.28Hei! Moni varmaan on nyt kevään tullessa samaa mieltä mun kanssa siitä, että eiköhän sanota heipat mustille vaatteille! Koko pimeän talven kuljin vaatteissa, joissa värikkäin kappale saattoi olla harmaa teeppari tai jopa villinä päivänä paita saattoi olla jopa beessi tai tummanvihreä. Huh huh. Muhun alkaa nappaamaan kokoajan enemmän ja enemmän vaaleammat värit ja väreillä leikittely muutenkin. Kevään tullessa onkin juuri oikea aika alkaa muokkaamaan vaatekaappia kesäystävällisemmäksi.

Juuri oikeaan aikaan itsensä irti sanoivat mun mustat farkut. Jokainen on varmaankin törmännyt mustien farkkujen epäkestävyyteen. Oi nuo ihanat mustat farkut, jotka sopivat kaiken kanssa ja joita käytin syksy- ja talviaikaan jopa 70% ajasta. Nyt ajattelin, etten osta uusia ennen syksyä ja nautin keväästä ja kesästä vaaleammissa vaatteissa ja hyppään vähän mukavuusalueen ulkopuolelle.

Onko liian mustat asut tuttuja vai oonko ainoa?
SHARE 6 comments

Add your comment

 1. Oon myös miettinyt tota värikkäiden vaatteiden hankkimista, mutta se vaan tuntuu jotenkin niin "pelottavalta", kun musta on niin tuttu ja turvallinen. Oon mä sen verran kuitenkin jo irtautunut mustasta, että oon hankkinut mielummin värikkäitä, kun mustia kenkiä :D alku kai se on sekin!

  P.S Ihanan yksinkertainen mutta kaunis banneri sulla :)

  http://youqueenofrain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah alkuhan sekin on :D Ja eiköhän nää mustat sitten pomppaa takas päälle taas syksyn tullen mut koitetaan sentään kesä olla vähän värikkäämpiä ;)

   Poista
 2. Superrr kiva ulkoasu sulla blogissasi!!

  Mutta joo Suomessa ollessa vaatekaapissa lempivärit taitaa olla eniten musta ja harmaa haha!

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ompas kiva blogi :) Tykkään hurjasti sun asuista!! Musta on niin helppo väri ja erilaisilla materiaaleilla ja leikkauksilla saa myös kokomustasta asusta kiinnostavan näköisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja jep se on myös totta :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS