Moi! Sain yhteistyössä caseapp.fi - sivuston kanssa tilata heiltä kahdet kuoret puhelimeeni. Mulla on ollut eri mallisia iPhoneja jo 12- vuotiaasta asti ja nykyään taskussa on iPhone 7. Koska ajattelin "räväyttää" niin valitsin väriksi ruusukullan normaalin hopean sijaan. En aina jaksa tuota vaaleanpunaista väriä, joten multa löytyy paljon erilaisia kuoria piristämään ja antamaan vaihtelua. Siksi lähdin mielelläni mukaan yhteistyöhön!

Selailin caseapin sivustoa pitkään ja vihdoin päätin itselleni kahdet kuoret. Kuoret olisi saanut tilattua myös omalla kuvalla, mutta nyt valitsin yhdet valmiit kuoret ja yhdet joita hieman muokkasin caseappin sivulla. Näissä saa myös päättää haluaako matta- vai kiiltäväpintaiset kuoret, joten tilasin kumpiakin. Toimitus tuli parissa päivässä ja tuotteet olivat hyviä ja ainakin tähän saakka ovat vaikuttaneet myös laadukkailta.


Nyt kesän kunniaksi on myös aika arvonnalle, jossa yksi onnekas saa tilata itselleen haluamansa kuoret puhelimeen tai läppäriin, joko tälläiset ns. normaalit tai tarrakuoret! Arvontaan voit osallistua mun instagramissa, jonne pääset TÄÄLTÄ.

Ja koska ei haluttu että muut jää ulkopuolelle tästä jutusta, tarjotaan teille lukijoille 20%  alekoodi caseapp.fi - sivustolle. Alennusta saa koodilla saarakia20.

Toteutettu yhteistyössä caseapp.fi kanssa.
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. tosi kiva blogi sulla, jäin lukijaksi! :)
    veerakatariinv.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mullakki tommoset marmorikuoret!! :) Kivat kuvat♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS