KESÄHESALLE HEIPAT

by Saara, 19.17

Moi! Mä rakastan Helsinkiä, varsinkin kesällä. Nyt on kumminkin arki ottanut niskan päälle ja päätin ottaa tämän viikon, okei kuusi päivää, kesälomaa itselleni. Lähden torstaina keski-Suomeen viettämään serkun synttäreitä kaverini kanssa ja onneksi lähden, sillä tää mun rakastama koti-Helsinki kumminkin muistuttaa mua seuraavasta viikosta ja töistä jotka venaa mua sekä ylppäri-opiskelusta. Tän loppuviikon otan lomaa myös bloggaamisesta (yhtä kivaa ajoitettua postausta lukuunottamatta), joten mun menoa voi tsiigailla enemmän snapchatin puolella, mut löytää nimellä saarakia.

Tosiaan myös caseapp'in arvonta on instagramin puolella loppunut. Jos joku haluaisi silti tilata caseappilta jotain, mulla on tarjota teille 20% alekoodi saarakia20.

Ensi viikkoon! xx Saara
SHARE 5 comments

Add your comment

 1. Helsinki on kyllä aivan ihana kaupunki mutta tuo on niin totta että kyllä sitä jossain vaiheessa haluaa aikaa viettää muuallakin kuin tutuilla kulmilla. Varsinkin lomilla

  VastaaPoista
 2. Itsekin rakastan Helsinkiä enkä kyllä aio muuttaa täältä mihinkään!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit kun pääsis itekin käymään Helsingissä. Terveisin nimimerkki siellä viimeksi joskus ala-asteella koulusta käynyt... :D Ja ihanan rento asu sulla tässä kuvassa. :)

  https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tulla käymään! Helsinki tarjoaa kyllä tosi paljon kaikkea kivaa tekemistä, varsinkin näin kesällä.

   Poista
 4. Loma toisella paikkakunnalla tekee kyllä aina terää, pääsee ihan eri tavalla irtautumaan arjesta kuin kotona ollessa :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS