KESÄN RENNOIN MÖKKIREISSU

by Saara, 13.31

Heips! Me selvittiin mökkireissusta viime perjantaina ja vasta tänään latailin kuvat koneelle ja lightroomiin. Tosiaan käännettiin passatin nokka kohti Suonenjokea keskiviikkoaamuna reilusti ennen puoltapäivää. Meidän ensimmäinen pysähdys oli kumminkin jo Porvoossa, sillä oltiin puhuttu pitkään että pitää käydä kokeilemassa siellä yksi kahvila. Syömisen jälkeen jatkettiin matkaa kohti Hollolaa ja Kiikunlähdettä, josta lisää myöhemmin.


Meille tuli valitettavasti muutamia mutkia matkaan, jouduttiin esimerkiksi pysähtymään tietöiden takia yli tunniksi ysitielle. Lopulta oltiin mökillä vasta illalla kahdeksan aikoihin. Mähän en ole mökillä yöpynyt yli kolmeen vuoteen joten oli superkiva lähteä sinne rentoutumaan! 

Meidän mökkeilyyn kuului paljon tulen sytyttämisen opettelua, (stadilaiset ei osaa mökkeillä??), paljon ruokaa ja matkakarkkeja sekä superpaljon uimista ja saunomista. Hoettiin koko ajan toisillemme ettei haluta takasin Helsinkiin ja että mökillä voi rentoutua niin hyvin! Siitä kertoi myös se, että nukahdettiin laiturille aurinkoa ottaessa ja muutenkin mentiin nukkumaan aikasin molempina iltoina, s'moresien teon jälkeen tietenkin.

Pitää vielä joku viikonloppu esimerkiksi elokuussa lähteä piipahtamaan mökillä ja irtautua arjesta, jos ilmat sallii! 

Mitä yleensä kuuluu teidän mökkeilyyn?

xx Saara
SHARE 3 comments

Add your comment

 1. Mökkeily on niin ihanaa ♥ Meillä ei oo omaa mökkiä, mutta me ollaan aika usein mun tädin ja hänen miehensä mökillä. Mä yleensä istun/makaan laiturilla ottamassa aurinkoa ja lukemassa kirjaa. En hirveästi tykkää saunomisesta :D Teidän mökkireissu kuulosti tosi ihanalta!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tunnelmalliset kuvat! Mun mökkeilyyn kuuluu kans noi asiat! ♥ Hyvää loppukesää!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallinen postaus ♥ Mökkeily on kyllä parasta. Ja hei ihana toi sun "profiilikuva" tossa sivupalkissa! Muutenkin tykkään sun kuvaustyylistä paljon :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS