SUMMER FAVES

by Saara, 20.16
summer seventeenHellou! Viime viikon miniloma lompsittu oikein hyvin ohi ja nyt on aika uusille haasteille ja loppukesälle! Mulla on niin niin paljon vaatteita ja asusteita, joita tahtoisin vielä pukea tänä kesänä ja osa näistä pitäisi vielä kotiuttaakin ennen käyttöä. Erityisesti tänä kesänä muhun iskee vaaleanpunaisen väri, erityisesti aurinkolaseissa ja kengissä! Itseasiassa aurinkolasit ja yhden pinkin kevyen bombertakin omistankin tässä värissä mut vielä noi addut voisi omistaa. Kukkakuosi kaikessa on myös iskenyt mulle ihan 6-0, tahdon  k a i k k e a  kukkakuosissa! Off-sholder ja tämä vielä yhdistettynä kukkakuosiin niinkun ylempänä, aijai, ja kovastikin voisin kotiuttaa off-sholdermekon mustana, tämä kävis tosi hyvin myös syksymmälläkin. 

Teksti- ja merkkipaidat - okei myönnetään, ostan mieluummin harmaan collegen jollain merkillä kuin ilman. Oon myös lämmennyt enemmän muillekin tekstipaidoille ja mulla on tulossakin na-kd'ilta tilauksessa muutama tälläinen. Äiti toi mulle menorcalta kengät, kuulemma tää on joku juttu menorcalla, ja en yhtään ihmettele miksi, nää on supermukavat ja nätit myös! Viimeisimpänä muttei vähäisempänä irtoripset on ihan must mulle kesällä, sillä en jaksa kauheasti meikkailla silmiä joten juhlimaan lähtiessä isken vaan ripset silmiin ja menoks!

Mitä kesäsuosikkeja teillä on? Ja mulle saa ja pitää linkkailla kaikkea kivaa kukkakuviossa, heh!!  xx Saara
SHARE 6 comments

Add your comment

 1. Tosi kiva kollaasi! :) Mä oon ite myös ihan rakastunut kaikkiin kukkajuttuihin :D
  Mutta oon viettänyt koko kesää mökillä, enkä sen takia ole kauheasti ajatellut mitä puen päälleni :D
  Sinänsä ihan vapauttavaa, mutta iso muutos sitten kun palaa kotikaupunkiin heh :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä niin tiedän tunteen. Kummastakin onneksi nauttii, siitä rentoudesta ja sitten laittautumisesta myös!

   Poista
 2. Nää kaikki kollaasin tuotteet voi tuoda mulle heti, kiitos! <3

  Ja kukkakuosiöverit täältä mun kesän lemppariostoksesta :

  https://taruanuelina.blogspot.fi/2017/07/zaran-kirjailtu-mekko.html

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin vasta, ja huomion kiinnitti toi sun markkinointiassarin paikka! Opiskelen markkinointia, ja ensi vuonna olis tarkotus hankkia joku harjoittelupaikka. Missä oot töissä, jos saa kysyä? :) Voin kyllä laittaa sähköpostiakin, jos et tässä julkisesti halua selittää yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voit laittaa mulle sähköpostia osoitteeseen saarakia.rouvinen@gmail.com. Voidaa sit jutella lisää! :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS