BLOGI TÄYTTÄÄ 1 VUOTTA

by Saara, 10.00
Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postauksen tänne. Tämä ensimmäinen postaus oli ylläri ylläri esittelypostaus, jonka voi käydä kurkkaamassa tästä. Kaikkea on mahtunut vuoden sisään niin blogissa - kuin myös elämässä ihan yleensäkin. Suurinpana muutoksena haluan mainita mun superihanan duunin, jonka aloitin marraskuussa 2016. Kaikkea muutakin kivaa on mahtunut tähän vuoteen, joten haluan julkaista pienen esittelyn mun viidestä kaikkien aikojen lempipostauksesta!


"Kokosin tänne mun tän hetkisen soittolistan parhaita paloja - toisinsanoen mun tän hetkisiä lempibiisejä. Mulla on yleensä soittolistalla paljon vanhoja biisejä, mutta myös muutamia uutuuksia. Jos huomaan, että koko lista alkaa kyllästyttää, saatan poistaa sen kokonaan ja luoda ihan uuden listan. Mulla on myös kerralla maksimissaan kaksi listaa - treenilista ja sitten toinen sekalainen lista, jota kuuntelen bussi- ja automatkoilla sekä kotona blogia tehdessä tai vaikka suihkussa ollessani."

Tää on mun yksi lempparipostauksista ihan sen takia, että noista kaikista biiseistä tulee ihan hirveen nostalginen fiilis ja taitaa mennä nyt tuolta muutama biisi nykyisellekin soittolistalle! Tosta oon kyllä sen verran muuttunut, että nykyään mulla on tosi monta listaa joita kuuntelen vaihdellen.
"Noniin, kysymyksiä on teiltä sadellut ihan mukavasti ja kaikki kysymykset pysyivät asiallisina, hyvä juttu! Eiköhän sitten mennä vastailemaan..."

Syy, miksi valitsin näinkin tylsän postauksen tähän on nämä kuvat. Muistan olleeni stressissä siitä, mitä kuvia laitan tähän postaukseen kunnes muistin kuvat, jotka käytiin Ellun (mallina) kanssa ottamassa mun kuviksen zineä verten. Tykkään kovasti näistä, erityisesti tuosta ylemmästä."Tosiaan meidän "prinsessapäivä" oli perjantaina, tanssit aloitettiin onneksi vasta yhdeltä, joten aamulla oli paljon aikaa laittautumiselle eikä stressikään iskenyt. Jännitys iskikin yllättäen, kun odoteltiin tanssien alkua jonossa. Oltiin Onnin kanssa melkeinpä varmoja siitä että jompikumpi mokaa jotenkin mutta onneksi tanssit meni tosi hyvin!"

Tästä postauksesta tiesinkin jo etukäteen, että tää tulee olemaan mun yksi lemppareista. Mä rakastan tätä kuvaa musta ja Emmistä ja mä rakastin myös wanhojentansseja. Oli kyllä ihana päivä ja suosittelen jokaista lukiolaista tanssimaan! Miksei amistakin, mun tanssipari Onni on amiksessa ja tykkäsi silti tosi paljon tälläisestä lukiotouhusta! "Suunnitelmissa olisi siis ajaa paljon moottorikelkoilla, meillä on yli puoli perhettä ihan hurahtanut, lasketella, hiihtää, rentoutua - mökissä sekä kylpylässä ja huomenna ollaan menossa mamman kanssa tsekkaamaan Mikael Gabrielin keikka."

Ah, voi kun voisi palata noihin maisemiin ja fiiliksiin. Oli parasta, kun suoraan wanhojen jatkoilta päästiin lähtemään lennolla Leville ja kokemaan vihdoin kunnon Suomen talvi. <3"Oon jo todella pitkään halunnut kirjoittaa mun tatuoinneista ja oon enemmän kuin innoissani tästä postauksesta."

Mun lempiasia tällä hetkellä, vihdoin toteutettu tatskapostaus! Mä rakastan tatuointeja ja mulla on vaikka mitä suunnitelmia uusille tatskoille sekä yksi varattu aikakin. Tän kaiken lisäksi täytän koko ajan mun pinterestin "tatskat" kansiota. Aijai haluan vaan ottaa kaikesta kuvan iholle!

Tässähän nää nyt oli, toista vuotta innolla odottaen. <3

xx Saara
SHARE 6 comments

Add your comment

 1. Paljon onnea 1v synttäreistä! Tosi kiva synttäripostaus! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Selasin sun blogia hirmu pitkälle kun jäin vaan tän lumoihin :D ihania kuvia ja ihana blogi muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, tosi kiva kuulla että tykkäät! <3

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mikä kamera sulla on käytössä? :)

  https://kati-h.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvatessa käytän lähinnä nikon d5300 - kameraani ja siihen erilaisia objektiiveja, paljon käytössä esimerkiksi sigman objektiivit. :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS