ELOKUUN BETTE BOX

by Saara, 10.00
Hei! Sain viime kuussa viestiä yhteistyön merkeissä viestiä Bette Boxin tiimiltä ja tän kuun alussa posti toikin mun ihan ensimmäisen boksin. Odotuksia ei oikeastaan ollut tästä, olin vain nähnyt muutamia postauksia bokseista. Mamman kanssa availtiin pakettia ja hän oli ainakin ihan innoissaan ja haluaisi omankin boksin!
Boksista tuli muutama kiva tuote ja sitten näitä "perusjuttuja" kuten käsirasvaa ja yövoidetta. Elokuun boxin esittelyssä kerrottiinkin, että boxissa on kaikkia perusjuttuja nyt kun kaikki palailee lomilta takaisin töihin tai koulun penkille. "Back to basics" - lauseellakin voisi boxia kuvailla.

Mulla ei ollut aiempia kokemuksia boxista, mutta sellaisen käsityksen kumminkin sain, että boxi on yleensä ollut parempi ja elokuussa tulleet perustuotteet antoivat hieman tylsän käsityksen tästä "yllätyksestä". Kaikesta huolimatta kaikki tuotteet olivat hyviä ja käyttöön sopivia.Nivean käsirasva on hyvä perustuote ja tulee varmasti käyttöön, sillä mun kädet kuivuu todella paljon kylmempien ilmojen tullessa ja tykkään kantaa laukussa menossa mukana käsirasvapurkkia.

Lumenen yövoide tuli paketissa myös mukana ja kuuluu näiden "tylsien" joukkoon. Lumene on kumminkin mun mielestä hyvä merkki ja testasin tuota pari kertaa ja totesin ihan hyväksi. Tämä meni kumminkin mamman kaappiin, sillä itse käytän kasvoille ja iholle vaan kookosöljyä.Manna Kadarin primer oli mun yksi boxin lempituotteita. Tuotteen kerrotan toimivan luomien ja huulten primerina sekä sopivan myös peitevoiteeksi. Tykkään kovasti tuotteesta ja todennut myös oikein sopivaksi! Tää on mulla melkein jokapäiväisessä käytössä.

Iberon ripsientaivutin oli kiva idea, mutta itse en osaa kertoa kokemuksia tuotteesta, sillä nää ei tee mun ripsille kauheasti, kun on luonnollisestikin niin taipuneet. Hyvä perustuote varmasti näitä käyttäville!Helein kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille. Mun biotiinit loppui juuri ennen boxin saamista, joten tää on varmaan kohtaloa. Oon aina innoissani kokeilemassa uusia ravintolisiä ja näitää on nyt tullut napsittua jo kaksi viikkoa säännöllisesti. Yksi mun boxin lempituotteista.

Boxissa tuli myös pari näytettä, Listerinen suuvesi ja Clean- näyte. Näistä ei vielä sen kummempia kokemuksia, listerineä oon käyttänyt ennenkin ja on ihan kiva saada tällainen pienempi pullo mukaan laukkuun ja freesaamaan pitkän päivän aikana.

Tilaako muut täältä Bette Boxia? Mitkä oli teidän tän viikon lempituotteet?

xx Saara

*Toteutettu yhteistyössä Bette Box'in kanssa.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS