LINKKAA BLOGISI

by Saara, 10.00
Moi! Koska haluaisin täytettä lukulistalle ja rakastan lukea uusia blogeja, pyydän nyt teitä linkkaamaan mulle teidän blogeja! Ajattelin tarkastella blogeja, kommentoida, liittyä seuraamaan mielenkiintoisia ja tehdä n. kolmesta - viidestä mun suosikista postauksen ihan erikseen. Muistathan linkatessasi:

1. Kerro blogistasi hieman. Omaa ikää, blogin aihealuetta ja muita juttuja mitä haluat kertoa. Aina on myös kiva, jos kerrot jonkun asian, joka erottaa juuri sun blogin muista.

2. Kerro myös saanko mahdollisesti käyttää banneriasi / muita materiaaleja blogistasi kun teen esittelypostausta. On aina kiva heittää jotain matskua esittelyn tueksi.

3. Aikaa on 3.9 asti.

Sitten vaan linkkailemaan!

xx Saara
SHARE 40 comments

Add your comment

 1. http://veerakatariinv.blogspot.fi/

  17 vuotiaan lukiolaisen monipuolinen blogi, jossa jaan niin arjen pieniä iloja kuin surujakin. Valokuvaus ja ruuanlaitto on lähellä sydäntä, joten niihin liittyviä postauksia näkyy paljon! Vaikken kauneusguru olekkaan, niin jaan silti myös kauneusjuttuja ja ehkä joskus myös ekat asukuvatkin ;-D blogin materiaalia saa käyttää mahdollisessa esittelyssä :)

  VastaaPoista
 2. https://laurajuliaa.blogspot.fi/

  20 vuotias, muotimarkkinoinnin opiskelija🙏🏼Lifestyle/muoti painotteinen blogi, tykkään paljon myös sisustaa joten muuton yhteydessä niistä tulossa matskua kanssa. Alle puolivuotta vanha blogi. Materiaaleja saa käyttää 😌

  VastaaPoista
 3. www.nooraemilia.fi

  Hmm luet mun blogia jo joten en tiiä voinko linkata?😂 Noh, mutta oon 18-vuotias lukiolaistyttö ja asustelen poikaystäväni kanssa. Blogista löytyy opiskeluista juttuja, asukuvia, tuotetestauksia ja välillä syvällisempiäkin arjen pohdintoja. 💗 Materiaalia saa käyttää.

  VastaaPoista
 4. http://jennnisusanna.blogspot.fi & http://rantapallo.fi/travellingwithjenni

  Blogit ovat 20v naisen kirjoittamia ja ensimmäisessä blogissa panostetaan lifestyle tyyppisiin postauksiin joiden joukosta löytyy mm. suosikkien esittelyjä

  Toinen blogi viekin matkassani maailmalle ja tällä hetkellä muistojen matkoilla ennen tuoreita matkajuttuja.

  Molemmista blogeista saa käyttää matskua esittelyyn :)

  VastaaPoista
 5. Heyps! Tässäpä olisi oman blogini linkkaus :)

  1. Teema : Blogi kolmekymppisen suomalaisen miehen elämästä sen kaikkine väreineen aina burnoutista selviämisestä parisuhteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Pintaa syvemmältä...mitään kiertelemättä. En löytänyt samantyylistä kirjoittajaa, joten päätin tehdä sen itse. On miesten aika puhua vaikeistakin asioista, siksi erotun joukosta ;) www.sielunisilmin.fi

  2. Saa käyttää.

  VastaaPoista
 6. http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

  Olen 25-vuotias lahtelainen typy ja kirjoittelen lifestyle -tyylistä blogia, mikä pitää sisällään juttuja tyylistä (asukuvien muodossa), ruokajuttuja, sarja- ja leffasuosituksia, toisinaan vähän syvällisempiäkin tekstejä ja noin yleisesti ottaen haluan jakaa sellaista elämänmyönteistä ja positiivista, mutta rehellistä sisältöä. :)

  Blogin banneria ja kuvia saa halutessaan käyttää tähän tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 7. Moi Saara!


  http://withmiina.blogspot.fi/
  Oma blogini on perustettu rakkaudesta lajiin. Olen 27-vuotias tamperelainen ja lehtijuttuja on tullut aikaisemmin tehtyä, niin ajattelin jatkaa tätä intohimoani myös netin puolella. :) Sain vähän aikaa sitten vihdoinkin laitettua blogin pystyyn. Lifestyle blogi on kyseessä ja kirjoittelen suomeksi ja englanniksi mm. (luonnon)kosmetiikasta, matkustelusta, kasvisruuasta ja kaikesta muusta mitä mieleen juolahtaa.

  Banneria ja kuvia saa käyttää esittelypostaukseen. :)

  VastaaPoista
 8. https://seikkailija-dora.blogspot.fi/

  Olen 22-vuotias Turussa asuva porilainen, jonka lähinnä sydäntä ovat musiikki, matkailu, kissat ja viinit. Blogi on lifestyle-tyylinen, joskin musiikki ja matkailu ovat ne teemat, jotka ehkä eniten tulevat blogissani esille. Matkassa mukana kissa ja aviomies.

  Blogin materiaalia saa tarvittaessa käyttää!

  VastaaPoista
 9. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen lifestyleen painottuva blogi, josta löytyy aiheita laidasta laitaan. Blogini erottuu muista juurikin tuolla monipuolisuudellaan.

  Banneria ja muitakin kuvia saa käyttää tähän tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 10. www.ellileppiniemi.fi

  Tamperelaisen blodin lifestyleblogi, jossa näkyy paljon asuja ja nyt on alkanut myös painottuminen vaihto-opiskeluun! :)

  Kuvia ja banneria saa tarvittaessa käyttää.

  VastaaPoista
 11. http://ainoaxberg.blogspot.fi

  Viimeistä vuotta lukiossa opiskelevan espoolaisen blogi täynnä lifestyleä, muotia, kauneutta, matkustamista, sekä kaikkea sitä mitä minä rakastan!

  Banneria ja kuvia saa mainitsemaasi tarkoitukseen käyttää :-)

  VastaaPoista
 12. http://revontulipalo.blogspot.com

  Revontulipalo on rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja pieniä arkisia hetkiä. Oon itse 21 vuotias, ja aloittelen parhaillaan ammattikorkeaopintoja, joten opiskelujuttujakin blogissa mahdollisesti tulee näkymään, ainakin jonkin verran. Saa käyttää banneria/kuvia mahdollisessa esittelypostauksessa.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 13. https://valoloytyy.blogspot.fi

  20-vuotiaan vaikeasti masentuneen tytön blogi. Kirjoittelen paranemisesta, omasta olosta ja muuten paljon kaikenlaista maan ja taivaan väliltä positiivisella sävyllä, esimerkiksi käsitöistä ja leipomisesta. Valokuvaaminen on myös lähellä sydäntä, joten aina kun kamera on päässyt ulkoilemaan löytyy paljon kuvia. Blogin materiaalia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 14. http://taruanuelina.blogspot.fi/

  Oon 23-vuotias opiskelija/baarimikko, jonka lifestyleblogissa löytyy reseptejä, asukuvia, arjen positiivisuuksia, kosmetiikkajuttuja ja paljon kaikkea muuta! Kirjoitan rennolla, positiivisella otteella ja blogin haluan pitää tunnelmaltaan iloisena! :)

  Blogin matskuja saa käyttää tähän tarkoitukseen! :)

  VastaaPoista
 15. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  21-vuotiaan tytön lifestyleblogi, joka sisältää juttuja arkipäiväisestä elämästä, vaatteista, kauneudesta ja paljon muusta. :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää esittelyyn! :)

  VastaaPoista
 16. https://mitensirpaleetkootaan.blogspot.fi/

  Olen 25 vuotias nainen ja kirjoitan mielenterveysongelmiin liittyvistä asioista sekä elämästä ylipäätään. Pyrin positiivisuuteen, vaikka aiheet ei aina olekkaan sitä. Toivon, että muut samoista asioista kärsivät voivat saada blogistani tsemppiä, että elämä kantaa. Erotun muista tyylilläni kirjoittaa, joka on siis sekoitus Savon ja Pohjois-Karjalan murretta.

  Kuviani saat käyttää mahdolliseen esittelyyn.

  VastaaPoista
 17. http://www.katzariina.fi/

  Lifestyleblogini perustuu lähinnä omasta tyylistäni ja elämän pienistä kuin suuristakin timanttisista hetkistä. Matkustelu, shoppailu, kauneusjutut sekä muut kullankauniit asiat ovat myös lähellä sydäntäni. Blogistani löytyy nykyään myös syvällistä pohdintaa ja ajatuksia, jotka tasapainottaa hieman tätä pinnallista hömppää.

  Miten erotun? Hyvä kysymys, tuota pitäisi pohtia:') Kuvia saa käyttää:)

  VastaaPoista
 18. http://www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia/

  20-vuotias plusnainen Espoosta täällä! Kirjoittelen blogia, joka eroaa jonkin verran klassisesta lifestyle -blogista, vaikkakin sen otsikon alle parhaiten sopiikin. Postailen paljon kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta, sekä ajankohtaisista asioista elämässäni. Pyrin vähintään kerran kuukaudessa myös kirjoittamaan tekstin, joka käsittelee jotain "vakavampaa" aihetta. Olen pyrkinyt tekemään teksteistä itseni näköisiä, enkä pelkää sanoa juuri sitä mitä haluankin.

  Erotun muista blogeista siten, ettei blogini ole perinteinen kiiltokuvablogi, jossa jokainen asia on hiottu viimeistä myöten täydelliseksi. Tietyt jutut voi hyvin jättää rosoiseksi, kun eihän elämässäkään kaikki ole aina virheetöntä :)

  Kuvia saa ehdottomasti käyttää, jos tarve tulee!

  VastaaPoista
 19. 21 vuotias elämää, poikaystävää, hyvää ruokaa ja vaatteita rakastava bloggaaja Kuopion suunnalta. Liiketalouden opiskelija ja toivottavasti tuleva yrittäjä, joka elää symbioosissa viinin kanssa ja on urheilullinen kaikkina muina vuoden aikoina, paitsi kesällä. Postailen lähinnä elämän pienistä ja isoista, ihanista, kamalista ja tappavan tylsistä asioista, asioista jotka inspiroi ja herättää tunteita ja fiiliksistä sieltä täältä.


  https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  Kuvia saa käyttää ilman muuta, jos on tarve =)

  VastaaPoista
 20. People Believe

  17-vuotias opiskelija, avovaimo ja tämän hetkinen inttileski kertoo elämästään! Mukaan mahtuu paljon juttuja esimerkiksi parisuhteeseen sekä opiskeluun liittyen, ja tällä hetkellä puhun myös jonkin verran inttileskeydestä. Rakastan muiden ihmisten auttamista, joten blogistani löytyy myös monenlaisia postauksia, joissa kerron erilaisia vinkkejä itselleni tärkeisiin asioihin liittyen. Mukaan mahtuu myös juttuja kauneuteen ja muotiin liittyvistä asioista!

  Kuviani saa ehdottomasti käyttää esittelypostaustasi ajatellen!

  VastaaPoista
 21. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Retkiä ja reissuja, kodin kasveja, kaupunkiviljelyä, hyvää ruokaa, opiskelijaelämää, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista.

  Kuviani saa toki käyttää esittelypostaukseen.

  VastaaPoista
 22. hennamaista.blogspot.fi

  20-vuotias tuore yrittäjä ja samaan aikaan muualla palkkatyössä oleva nuori, joka elää elämäänsä omilla ehdoilla. Hallituksen painottaman koulutuksen sijaan lähdin ylioppilaslakilla töihin ja perustin yrityksen. Blogissa nähdään tätä maailmaa ekologisin ja luontoa ajattelevin päätöksin!

  VastaaPoista
 23. https://jasmineitanen.blogspot.fi/

  22-vuotiaan porilaisen perhelifestyle-blogi. Blogistani löytyy mm. meidän vauva-arkea, diy-postauksia, sisustusjuttuja ja reseptejä.

  VastaaPoista
 24. http://diconomise.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 25. https://neeacamillaa.blogspot.fi

  Olen 20-vuotias nuori naisen alku, joka kirjoittelee pääasiassa lifestyle tyylisiä postauksia. Harrastan myös valokuvausta, joten kuvia on blogissani paljon. Joskus sieltä löytyy myös luontokuvia. Olen aloittamassa ammattikorkea koulu elämän Raumalla, jonka johdosta muutan ensimmäiseen omaan kotiin. Aijon jatkossa tehdä myös sisustus postauksia.

  Banneria ja kuvia saa käyttää esittelypostaukseen. :)

  VastaaPoista
 26. https://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/?m=1

  Pian 19-vuotiaan, tällä hetkellä välivuottaan viettävän tytön blogi, joka pitää sisällään pääasiassa pohdiskelua elämästä mutta sekaan mahtuu lisäksi myös erilaisia aihepostauksia, runoja&aforismeja, asukuvia.. Vähän kaikkea laidasta laitaan. Postaukset sisältävät myös suurikokoisia kuvia. Blogin materiaalia saa tarvittaessa käyttää. :)

  VastaaPoista
 27. Katja Johanna

  21-vuotiaan naisen alun kirjoittelema hyvän mielen lifestyle-blogi, jonka aiheina on mm. kauneus, tyyli, ruokajutut & välillä syvällisemmätkin höpinät! Blogin tavoitteena on saada lukija hyvälle tuulelle! :)

  Blogin materiaalia saa tarvittaessa käyttää :)

  VastaaPoista
 28. http://jessyina.blogspot.fi

  Olen 23-vuotias nuori nainen joka kirjoittelee Alankomaista käsin lifestyle blogia. Kirjoitan todella paljon elämästäni ulkomailla, ja liitän jokaiseen postaukseen hyvälaatuisia kuvia, sillä opiskelen mediaa, markkinointia ja kommunikointia yliopistossa ja koska mm. valokuvaus, graafinen suunnittelu ja muoti kuuluvat kiinnostukenkohteisiini. Postausaiheina on mm. matkustus, kouluelämä, työt, aihepostaukset, ja nyt tulee nousemaan paljon vaihtoon liittyvät asiat, sillä muutan vuodenvaihteessa New Yorkiin opiskelemaan.

  Ja minun kuvia saa käyttää :)!

  VastaaPoista
 29. Täällä ruudun toisella puolella lifestyle painotteista blogia kirjoittelee tuleva lastenohjaaja ja 19-vuotias tyttö :) Blogistani löytyy aika paljon eri tyyppisiä postauksia ja nyt syksyllä olisi tarkoitus alkaa kirjoittelemaan vähän enemmän syvällisempiä postauksia. Blogissa esiintyvää materiaalia saa käyttää tarvittaessa :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 30. sonjahaa.blogspot.fi

  20-vuotiaan seikkailijatytön matkablogi. Kirjoittelen vinkkejä, matkakertomuksia ja ihan vaan fiiliksiäkin, ja mukana kulkevat laadukkaat valokuvat. Palasin juuri kuukauden mittaiselta interreililtä Itä-Euroopan suunnalta, joten lähiaikoina sisältö painottuu varmasti kyseisen reissun kohokohtiin (ja ehkä myös niihin huonoinkin puoliin).

  Blogini kuvia yms saa käyttää esittelyssä :)

  VastaaPoista
 31. https://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  Ensi vilkaisulla voisi luokitella blogini ihan tavalliseksi 26- vuotiaan neidin lifestyle blogiksi. Samalla tavoin kuin moni muukin bloggaaja rakastan muotia, tykkään jakaa omia asuja ja ehkä jopa tartuttaa inspiraatiota muihin. Monesti myös kuulee, että blogataan koska rakastetaan valokuvausta. Oma blogini ei ole minulle se kanava. Vaikka kuvat on suuressa osassa blogissani, en halua käyttää blogiani siihen, että jaan asukuvia ja moikkaan lukijoille pikaiset terveiset. Haluan, että myös tekstini ovat aitoja ja herättäisivät ajatuksia. Niinsanotusti, en postaa ellei oikeiasti ole jotain asiaa. Rakastan kirjoittamista yli kaiken ja sitä varten rakastan bloggaamista, ajatusten purkamista ja vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Oli kysessää sitten joka päiväinen hömppä tai vähän syvällisemmät tekstit. Ja sekös minut erottaa muista :)

  P.s Jos tykkäät, niin tottakai kuviani saa käyttää tähän tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 32. https://sannialina.blogspot.fi/


  21-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Postausaiheet vaihtelevat kauneudesta muotiin, ajankohtaisiin asioihin ja höpöttelyihin elämästäni. Kuvia saa käyttää mahdolliseen esittelyyn! :)

  VastaaPoista
 33. Moikka Saara!

  http://so-up.fi/anna-oon

  Blogini Anna Oon on Lifestyle-henkinen blogi, jossa kerron omasta tyylistä, elämästäni hyvinvoinnista, urheilusta ja esittelen välillä amatöörimäisiä vegaanikokkauksiani.

  Olen alunperin kotoisin Pohjois-Suomesta, mutta olen mutkien kautta kotiutunut Helsinkiin. Blogissa vilahtelee välillä myös avomieheni ja kaksi kiinanharjakoiraamme. Ensi vuoden puolella muutamme koko perhe (minä, mies ja koirat)Espanjan lämpöön, blogista voi seurata lähtövalmisteluja ja matkaamme.

  Vaikka blogissani on paljon "pinnallisia" aiheita, syvennyn välillä henkilökohtaisempiinkin asioihin ja ilmiöihin, enkä pelkää kirjoittaa mielipiteitäni.

  Blogini erottuu aitoudellaan ja omalla persoonallisella tyylilläni kirjoitettuna ja kuvattuna, pilke silmäkulmassa. Anna Oon -blogi täyttää tämän vuoden lopussa yhden vuoden, joten olen aika uusi bloggaaja.

  Kivoja lukuhetkiä :)

  VastaaPoista
 34. Moikka!

  Olen Miina ja blogi on ollut tärkeä harrastukseni jo lähes kuuden vuoden ajan. Blogiin on kiva kirjoitella syvällisempiäkin tekstejä, kuvailla uusia asuideoita tai vaikka kirjoitella matkapostauksia. Eli blogini on täynnä lifestyleä ja kaikkea tyttömäistä hömppää :)


  Kuvia ja banneria saa käyttää!
  www.miinakaroliina.fi

  VastaaPoista
 35. Mä oon Rosa, 20v ja asun Madridissa. Kirjottelen blogiin mun opiskeluelämästä ulkomailla, matkustelusta ja kielten opiskelusta, joka on mulle yks intohimo. Tekstit löytyy kakskielisinä suomeks ja englanniks ja mulla on tapana laittaa hirveesti kuvia, varsinkin matkapostauksiin.

  Banneria, kuvia ja ihan mitä vaan saa käyttää jos nappas! Thänks <3

  http://flyingforever.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 36. Täältä löytyisi pirtsakka lifestyleblogi, jossa on, köhköh, "pienenmoista" painotusta kosmetiikkaan ^^ Oon 19-vuotias turkulainen, nyt syksyllä liiketaloutta opiskelemaan hakemassa ja parhaillaan toimistotyössä. Nyt on vähän tarkoituksena videoitakin välillä tehdä peruspostausten lisäksi, eka jo löytyykin. Kosmetiikan lisäksi postaan leffa-, sarja-ja kirjalemppareista, arkielämästä, asuista ja mitä nyt millonkin :Dd

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja banneria/kuvia voi käyttää mahdollisessa suosikkipostauksessa!

   Poista
 37. Linkkailen vähän jälkijunassa, mutta minun hyvänmielen valokuvauspainotteinen blogi löytyy osoitteesta http://www.lalalilja.fi

  La La Lilja on kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa auringonlaskuja, neilikoita ja antikvariaatteja.

  (Ja banneria/kuvia voi käyttää1)

  VastaaPoista
 38. Heii! Nyt ihan ohi aiheen, mutta mistä nuo sun farkut on tässä kuvassa ? IHANAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä en oo kuvassa, vaan kuva on mun zinestä, kuvassa mun kaveri Elina joten täytyykin kysästä siltä asiasta! :D

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS