MUN TATUOINNIT

by Saara, 10.00
Heips! Oon jo todella pitkään halunnut kirjoittaa mun tatuoinneista ja oon enemmän kuin innoissani tästä postauksesta. Monessa asukuvassa on vilahtanut mun tatuointeja, osa teistä on saattanut huomata jonkun niistä ja osalta on voinut mennä kokonaan ohi. Mun kaverit ja tutut osa näkee ne melkeen aina, mutta jotkut aina välillä yllättyy ihan kokonaan siitä, että tää tyttö on lyhyen ikänsä aikana kerännyt ihoonsa jo kuusi leimaa.
, 27 , 27 , 0.76078431372549);">Jos joku osaa lukea roomalaisia numeroita, niin tietää tämän olevan vuosiluku
 1968. Vuosi on mun rakkaan mamman syntymävuosi - ja näin hän kulkee mun mukana minne ikinä meen.II - EMINEM: Esimmäisen tatuoinnin jälkeen aloin haluta todella paljon tatuointia joistain lyriikoista ja mieleenkään ei tullut ottaa mitään tekstiä muulta kuin Eminemiltä. Eminem oli se artisti, ketä kuuntelin hieman vaikeampana aikana koko ajan. Kädessä komeilee teksti guts over fear (sisu yli pelon). Kovasti tykkään tässä siitä, ettei kaikki heti näe lukea tekstiä.
III SYMBOLI: Tämä tatuointi oli mun ensimmäinen hieman ex tempore- tatska, olin pyöritellyt muutamaa symbolia mielessäni jo jonkun aikaa ja yksi päivä päädyin tähän. Moni ei tätä tiiä, mut symboli tarkoittaa "missä on tahtoa - siellä tie". Tää tuntuikin siihen aikaan tosi hyvältä voimalauseelta. Pakko nyt myöntää, että tää on mun ainoa tatuointi, jota olen joinan päivinä hieman katunut. Onneksi ne ajatukset menee yleensä silloin ohi, kun näen tatuoinnin jossain asukuvassa tai joku ihana kaveri kehuu tätä leimaa.IV - VILLIRUUSU: Halusin tatuoinnin mun 18- vuotissyntymäpäivänä (23.1.) ja olin ihan rakastunut tähän kuvaan! Halusin ehdottomasti kuvan iholle - tässä vaiheessa kun oli vain tekstityyppisiä tatuointeja. Alkuperäisessä kuvassa nuo "tyhjät kulmat" oli mustat, mutta en lopulta ottanutkaan siihen täytettä. Puhuttiin Noran kanssa, että tuun ne täyttämään jos siltä tuntuu ja pakko sanoa etten vieläkään tiiä pitäisikö?


V - RUUSU: Todella nopeaan vedetty idea mun pinterestin tatskalistalta, joka oli ollut siis jo pitkään harkinnassa ja nopeesti ajan saatuani lähetin vaan Sannille kuvan ja joku tällänen - saat vapaat kädet". Ja siitähän tuli oikein hieno. Tätä on myös kehuttu todella paljon, hienoa jälkeä aloittelevalta tatskaajalta.VI - SANTORINI: Tatuoinnin otin elokuun ensimmäinen päivä, eli uusin tatuointi, jota olen kumminkin pyöritellyt mielessäni jo pitkään. Tää on siis jatkoa mun hihaprojektille (joka on ihan vauva vielä) ja siinähän koreilee Santorini kreikaksi. Ei, en ole ottanut tatuointia saaren takia, vaan Santorini sattuu olemaan myös rakkaan hevoseni nimi. Koska en pysty tässä hevosharrastuksessa enää niin aktiivisesti olemaan mukana, halusin jotain pysyvää iholleni - jotain sellaista kumminkin joka ei huuda heti heppatyttöä.


Ensimmäisen tatuoinnin otin siis 16- vuotiaana, (äidin luvalla), ja nämä neljä ensimmäistä tatuointia mun ihoon taiteillut on Nora Vahedi, moni saattaa tietää Noran Heirtattoo - yrityksen. Instagramista voitte ihailla hänen muitakin töitä @heirtattoo. Mun toiseksi uusimman tatuoinnin otin hieman ex tempore kun kuulin, että kaverin kaveri on alkanut tekemään tatskahommia joten saatiin sumplittua aika ja viikon päästä ruusu oli jo isketty käteen. Sannin töitä näätte hänen instagramista, @spantsyntatskaiigee. Valitettavasti kummallakin on nyt ajanvaraus kiinni, mutta tulevaisuutta suunnitellen kannattaa vilkasta! Onneksi onneksi onneksi mulla on kumminkin Noralle vielä yksi aika varattuna ennen hänen juniorin syntymää, mutta siitä tatuoinnista sitten lisää myöhemmin!

Mua kiinnostais muuten ihan hirveesti muidenkin tatuointipostaukset, joten nyt ilmiantamaan kummin, serkun, kaiman tai sun oma postaus aiheesta!

xx Saara
SHARE 3 comments

Add your comment

 1. Ihan sika kiva postaus! Sulla on selkeästi oma tyyli tatuoiden kanssa josta kannattaa pitää kiinni, mä itse tykkään old-school tatskoista ja niitä löytyy myös jo aika monta :) Linkkaan tähän sulle nää postaukset.

  My tattoos part 1 & My tattoos part 2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä ite ainakin vielä oon sitä mieltä, että mulle ei tuu väri- eikä varjokuvii ollenkaan. Meen tsiigaa sun postaukset! :)

   Poista
 2. Oi, nää sun tatuoinnit on niin kauniita! :)

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS