NE SYKSYN PARHAAT PUOLET

by Saara, 10.00
Nyt viime viikonloppuna tuli juhlittua venetsialaiset Hernesaaren rannassa, joten on safe to say että kesä on ohi. Surullista, sillä me eletään vielä pari päivää elokuuta. Kumminkaan suoraan sanottuna kesä 2017 ei ollut niin hyvä (tai lämmin) mitä me oltiin odotettu. Tykkään kumminkin siitä, että syksyn viileemmät säät on vihdoin täällä ja halusinkin listata muutamia hyviä syitä tähän.

Syysvaatteet ja etenkin kerrospukeutuminen. Ai että oon odottanut sitä, että pääsee taas shoppailemaan ne kaikista mukavimmat villapaidat ja hupparit. Oon itseasiassa jo nyt kesän lopuilla shoppaillut paljon huppareita ja mukavia verkkareita. Myös yksi ihana karvatakki tarttui viime perjantaina matkaan ja onneksi tarttuikin, sillä se oli todella kätevä hernesaarenrannan venetsialaisissa.

Se "syksyn tuoksu". Musta tuntuu, että moni tietää mistä puhun. Se ihana raikas syksyn tuoksu, jonka haistat joka syysaamu ovesta ulos astuessasi. Odottelen niitä kylmempiä säitä juuri tämän tuoksun takia.

Uuden lukukauden alkaminen. Ja abivuoden alkaminen! Kohta mullakin on lukiot luettu ja pääsen viettämään hieman vapaata aikaa. En todellakaan pidä lukiosta, mutta opiskelusta kyllä pidän ja juuri sen takia ylppäreihin lukeminen onkin ihan mukavaa. Kylmällä ilmalla on oikeasti ihan kiva sulkeutua kahvin, kirjojen ja hyvän kaverin kanssa kirjastoon opiskelemaan.

Kuumat juomat & kahvilaillat. On ihana päästä varsinkin kylmien ilmojen iskiessä kahvittelemaan hyvän kaverin kanssa ihanaan kahvilaan ja juoruamaan vaikka moneksi tunniksi! Näitä oli viime syksynä todella paljon ja kulutin monen monta kantiskorttia Roberts Coffeessa. Varmaan pakko piakkoin hankkia uusi kortti, sillä koulustakin tulee usein haettua kahvia Robertsista. 

Hyvät ratsastussäät. En tiedä kuinka moni ihminen tähän pystyy samaistumaan, mutta ratsastaminen on paljon hauskempaa (ja parempaa) syksyllä. Hevoset ja ihmiset jaksaa liikkua paremmin ja syksyn väreissä on ihanaa myös maastoilla! Loimirumbakaan ei ole ihan hirveä vielä syksyllä ja semi ohuilla sisä- ja ulkoloimilla pärjää tosi hyvin! Syysaamut on parhaita ratsastusaikoja, niitä odotellen. <3Samaistuitteko näihin mun kohtiin vai oisko teillä jotain lisättävää? :)

xx Saara

 Kuvat: weheartit
SHARE 4 comments

Add your comment

 1. Ai että, täällä kans yks syksyfiilistelijä! Oikeestaan oon enemmän talvi-ihminen, mutta sinne päin ollaan koko ajan menossa! ♥ Kerrospukeutuminen ja kuumat juomat on munkin lemppareita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että talvi-ihmisiäkin löytyy! :D Onhan siinä hyviäkin puolia mutta omia lemppareita on just kesä ja syksy.

   Poista
 2. Samaistun kaikkiin, syksy on älyttömän ihanaa aikaa!😍 Ja voi että ois ihana lukea heppajuttuja enemmänkin sun blogista, itellä ois niin kova ikävä heppailua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että heppailut kiinnostaa enemmänkin! Pitääkin koota kasaan joku päivä jotain heppajuttuja! :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS