En ikinä osaa pitää mitään uutisia itselläni. Vaikka olisin jo aiemmin miettinyt että en kerro kellekkään ennen kuin tietty asia on varmaa, mun on pakko aina kertoa jollekin, varsinkin jos oon tosi innoissani asiasta!

Mun on aina pakko voittaa tai olla oikeessa. Tää on jopa vähän ärsyttävää ja tiedostan sen itsekin. Mitään peliä tai urheilua ei oteta "vaan leikillään" vaan pakko olla aina voittaja ja häviäjä. :D


En ole ikinä jaksanut lakkailla mun kynsiä. Tästä syystä en halua luopoa mun rakennekynsistä. Mun kaveri Ellu nykyään huoltaa mun kynnet 2 viikon välein ettei ne ikinä näyttäis epäsiisteiltä.

Katson samoja netflixin sarjoja uudelleen ja uudelleen. Ei voi ainakaan pettyä.

Kuuntelen autossa sellaista musiikkia, jota kuulemma valkoisen tytön ei pitäs kuunnella valkosessa passatissa. Soittolistat on täynnä "mättöräppiä". :D


En kuulemma osaa keittää kahvia. Ennen firman muuttoa keitettiin vielä itse meidän kahvit ja aina mun keittämien jälkeen joku mainitsi pahasta kahvista. :D Kotonakaan en saa enää keittää sitä. Omituista, sillä mulle kyllä maistuu!

Sekoitan aina oikean ja vasemman. Miten vaikea 18- vuotiaan on oppia näitä??

Haaveammattini on lääkäri tai eläinlääkäri. Kumminkin mun lahjat luonnontieteissä ei ole ihan samaa mieltä tästä asiasta ja näin ollen oon haudannut mun haaveet.


Paras keikka Blockfesteilla oli JVG:llä. Mun rakkaus suomalaista räppiä kohtaan, aijai. Jos mietitte kuka huus poikien kaikkien biisien sanat mukana, se olin mä.

Tätä ei huomaa mun blogista, mutta vietän todella paljon aikaa ilman meikkiä tallilla tai urheilemassa. Jokaiseen päivään kuuluu jompaakumpaa näistä ja usein olen arkena myös ilman meikkiä. Snäpin puolella mua seuraavat ehkä tietävät.. :D

Ois mukavaa tsekkailla muidenkin vastaavia postauksia, joten linkit tulille!

xx Saara
SHARE 4 comments

Add your comment

 1. JVG:n keikat on kyllä oikeesti parhaita ikinä!😍 Niin huippua aina fiilistellä ihan täysillä mukana kun multakin menee niiden biisit kuin vettä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jes joku on samaa mieltä! :D Jouduin tyyliin raahaamaan mun kaverin mukaan sinne.

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Hahah mäkin mietin aina ikuisuuden kumpi nyt onkaan vasen ja kumpi oikea :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla menee kans vasen ja oikea sekaisin, en voi tajuta miten! :D Ja sama homma ton musiikin kanssa, mulla soi kans autossa mättöräppi! :D

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS