ESMARA BY HEIDI KLUM

by Saara, 12.39
Esmara by Heidi Klum- mallisto tuli Lidl- kauppoihin 18.9. Pari päivää tämän jälkeen oli mun ensimmäinen kerta, kun ostin vaatteita ruokakaupasta. Englannin yo- kokeen ja päiväkooman jälkeen lähdettiin Emmin kanssa tutkailemaan mitä oikeen on jäljellä Heidi Klumin mallistosta.

Jouduimme käymään "vain" kahdessa Lidlissä että saatiin mulle ja Emmille nämä hameet molemmissa väreissä. Oltiin aiemmin ihasteltu mallistoa istagramista ja blogeista ja nää hameet oli just ne mitä lähdettiinkin hakemaan. Näiden lisäksi Emmille lähti mukaan toppi ja mulle yks pitkähihanen paita. Katteltiin paljon myös malliston takkeja, mutta ne sai jäädä vielä kauppaan.


Vaatteet on ihan hyvää laatua ja aika edullisia. Nää ei kumminkaan ole mitään maailman ihmeellisempiä, aika samanlaisia vaatteita kun muuallakin. Näistä erityisiä teki just se, että vihdoin tajuttiin että myös Lidlistä saa oikeasti ihan kivoja vaatteita. Pitäisi varmaan liika kriittisyys näitä "halvempia" vaatemerkkejä kohtaan.

Ootteko ehtinyt tsiigaamaan jo malliston? Mitä piditte?

xx Saara
SHARE 7 comments

Add your comment

 1. Tuo hame erityisesti mustana on myös mun ostoslistalla! Oliko niitä vaatteita mennyt paljon?

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon niitä on vielä jäljellä, kunhan vaan menee vähän syrjäsempiin kauppoihin, me käytiin esim Vantaan Tammistossa ja Helsingis Vuosaaressa. :) Toivottavasti löydät sen hameen!

   Poista
 2. Ostin tuon saman ruskeen hameen ja materiaali on kyllä aivan ihana! Oli kans itselle ensimmäinen kerta, kun ostin ruokakaupasta vaatteits, hah :D

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Noi hameet näyttää kyllä super kivalta! Mäkin ostin tuolta sellaisen mustan mekon, joka sopii hyvin myös juhlavampaan tilaisuuteen. Oon pari kertaa aiemminkin ostanut vaatteita Lidlistä ja mun mielestä tän malliston vaatteet vaikutti paljon laadukkaammilta kuin ne Esmaran "tavalliset" vaatteet, jotka mulla on harmillisesti mennyt nukkaiseksi jo parin pesun jälkeen.

  ordinarythings-senja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hyvä kuulla! Mulla ei olekaan kokemusta esmaran muista vaatteista.

   Poista
 4. Mä en ostanut tuosta mallistosta mitään, ja näinkin siitä livenä vain jämät :D Mutta muissa blogeissa oon katsellut näitä paljon ja musta näyttää hyvältä, erityisesti just toi ruskea hame! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin bongailin nää alunperin kaikkien blogeista, varsinkin sen takin ja tuon ruskeen hameen.

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS