SYKSY NISKAN PÄÄLLÄ

by Saara, 12.00

Heips! Nyt on yli kuukausi elelty aika kiireistä aikaa kun viime kuussa abivuosi alkoi. Mä olin koko kesän töissä, joten musta tuntui koulun alkaessa etten ehtinyt oikeen kunnolla lomailemaan tai nollaamaan. Nyt ylppärit on ihan nurkan takana, englanti ylihuomenna ja terveystieto ens viikolla ja en malta odottaa niiden olevan jo ohi. 


Oon ollut jo jonkin aikaa "sittenkun"- asenteella. Oon sysännyt kaiken ylimääräisen opiskelun ja töiden tieltä pois ja kaikkeen mitä pitäisi tehdä tai hoitaa olen vain ajatellut, että sitten ylppäreiden jälkeen. Kaikki urheilu, autokoulun kakkososa ja yhteistyöt on sysätty myöhemmälle. Musta vaan tuntuu, etten ole edes jaksanut ajatella muuta kun tulevia kirjoituksia ja työjuttuja.
KORVIKSET H&M   FARKKUTAKKI KAVERIN KAAPISTA    TEEPAITA NA-KD   FARKUT GINATRICOT   KENGÄT ADIDAS ORIGINALS

Mutta onneksi ylppäritkään ei oo mikään isoin juttu ja kaikesta kyllä selvitään - elämä ei ole niin vakavaa. Ja oon niin onnellinen, että mulla on kaikkea mukaavaakin elämässä tällä hetkellä. Esimerkiksi viime perjantaina lähdettiin aamupäivästä Wilman kanssa ratsastamaan maastoon melkein pariksi tunniksi. Musta tuntuu, että hevosten kanssa ja varsinkin luonnon keskellä kaikki huolet unohtuu!

Me myös varattiin viime viikolla villa Teneriffalta helmikuuksi ja en malta odottaa että päästään taas matkalle. Meidänhän piti lähteä Elinan kanssa kahdestaan reissuun, mutta vanhempani varasivat tuon villan nii tungetaan sille matkalle sitten mukaan ja lähdetään joskus toiste sitten kahdestaan reissuun.

Onko täällä muita jotka on kirjoittamassa nyt syksyllä? Jakaako kukaan mun fiiliksiä?

xx Saara
SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Hevoset ja muutkin eläimet vaan osaa sen taidon, että auttaa ihmisiä unohtamaan kaikki murheet ja stressin<3 Tosi paljon tsemppiä kirjoituksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja kiitos paljon, sitä tarvitaan! :D

      Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS