FALL WANTIES

by Saara, 10.00
aw 17

Huh, tästä ei pitänyt tulla näin iso kollaasi, mutta minkäs teet kun on niin paljon kaikkea mitä haluaa! :D Syksyllä ja alkutalvesta, kuten monena muunakin vuodenaikana, mulle tärkeintä on vaatteiden mukavuus ja nyt ilmojen kylmetessä - niiden lämpö. Mulla on usein pitkiä päiviä koulussa, töissä ja blogijuttujen parissa, niin mukavuus ja siisteys on todellakin tuotteiden A ja O.

Nyt syksyllä ostoslistassa ois ihana karvasisuksinen mokkatakki, näitä oon ihastellut paljon esimerkiksi Zarassa ja musta tuntuu että tälläinen löytää tiensä pian meidän eteiseen. Villapaitoja oonkin jo mukavasti hamstrannut, mutta ikinä ei voi olla liikaa? Vaaleet reiättömät farkut oli pitkään mun listalla, mutta löysinkin maanantaina BikBokista just täydelliset! Nää tulee varmasti näkymään mun päällä paljon. Ylipolvensaappaita oon himonnut todella pitkään ja oon ottanut oikeen asiakseni löytää mulle ne just täydelliset tämmöset. Guccin vyö on pitkään myös ollut himotuslistalla, eiköhän pian sekin löydy mun vaatekaapista, samoin kuten myös nää Puman kengät joko valkosina tai harmaina. Ei ehkä ihanteellinen asia ostaa syksyllä, mutta ainakin silmän iloksi! ;)

Mut voi myös bongailla metsästelemässä esimerkiksi ihan H&M:ltä uusia korviksia! Oon nyt yrittänyt bongailla kivoja koruja vähän piristämään mun tylsiä (mukavia) asuja ja H&M on yllättänyt positiivisesti! Haluisin vielä kuulla mitä teidän himotus / ostoslistalla on nyt syksyllä?

xx Saara
SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Aivan ihania! Samoja juttuja mullakin on syyslistalla, ja uudet (toiset) ylipolvensaappaat tulikin jo hankittua :) Noita Puman rusettikenkiä oon myös kuolaillut ja valkoisia kävinkin toissapäivänä jopa sovittelemassa kaupassa mutta jätin ne sinne kuitenkin vielä toistaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä en oo vielä onnistunut löytämään niitä täydellisiä ylipolvensaappaita :D

      Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS