LOKAKUUN BETTE BOX

by Saara, 13.20
Yhteistyössä Bette Box

Jälleen taas on kuukauden Bette Boxin vuoro. Tämän kuukauden Boxin oli koonnut yhdessä eri bloggaajat, eli yksi bloggaaja oli saanut valita boxiin aina yhden tuotteen. Tietysti tämä loi boxille aivan uudet odotukset ja oletin boxista tulevan todella hyvä.

 Boxista tuli tällä kertaa vain viisi tuotetta, joista vain yksi oli täysikokoinen tuote. Ensisilmäys boxiin oli tavallaan hieman pettynyt, vaikka hyviä tuotteita näyttikin boxista tulevan. Odotin kyllä näiden kaikkien testaamista innolla, sillä melkein kaikki olivat minulle täysin uusia tuotteita.Lumenen Beauty Serum oli mulle jo tuttu tuote, sillä olin saanut erilaisia näytteitä tästä tuotteesta jo aiemmin. En tiedä tuliko bloggaajille tästä eri sävyjä, mutta mulle tämä sävy oli todella sopiva. Tätähän kuuluu käyttää joko yksinään kevyemmän lopputuloksen saamiseksi tai toiseen meikkivoiteeseen sekotettuna. Käytin tätä jo kummallakin tavalla ja toimii! <3 (34,90e / 30ml)

Treaclemoon Onge Ginger Morning -suihkugeeli oli kiva tuote ja tuoksuu todella ihanalta, odotan innolla tämän testaamista käytössä! Musta jo vähän tuntuu, että joudun ostamaan tästä sen normaalikokoisen pullon. (5,90e / 500ml)

Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream -päivävoide oli myös kiva ylläri ja mulle aivan uusi tuote. Kerran oli jo testissä ja tykkäsin kovasti tuotteesta. Nää itseasiassa on aika edullisiakin tuotteita ja musta tuntuu, että testaan merkin muitakin tuotteita. (10e / 50ml)Curaprox Black is White -valkaiseva hammastahna on sellainen tuote jota olen jo pitkään halunnut testata. Kumminkin pieni koko harmittaa- tätä olisi voinut olla esimerkiksi iso tuote sillä kyse on kumminkin hammastahnasta. Mulla on vähän sellainen fiilis että saatan tästäkin ostaa itselleni myös sen normaalikokoisen tuotteen testerin jälkeen. (23,90e / 90ml)

L’Occitane en Provence Shea Ultra Rich -vartalovoide nauratti pienellä koollaan. Tuote on ennestään ja pidän kauheasti kyseisestä tuotteesta, mutta tämän testerin käyttää loppuun melkeinpä yhdellä käytökerralla. (27,50e / 250ml)

Mitä te piditte tän kuun Bette Boxista?

xx Saara

SHARE 3 comments

Add your comment

 1. Tosi kivoja tuotteita ollut lokakuun Bette Boxissa<3 Toi valkaiseva hammastahna on aina kiinnostanut mua :)

  http://www.jeannays.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kokeilla, oon nyt testannut pari kertaa ja oli tosi hyvä!

   Poista
 2. Tästä boksista luinkin jo jostain muustakin blogista, mutta tosiaan tosi kivoja tuotteita tässä! Vähän harmittaa etten itse ehtinyt tilata tuota :)

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS