Ennen vuoden loppumista ja uudenvuoden lupauksien tekemistä ajattelin listata muutamia asioita, jotka haluan saada tehdyksi vielä tämän vuoden puolella. Nää asiat saattaa olla aika arkipäiväisiä ja tylsiä, mutta juurikin sellaiset mulla tulee helposti lykättyä. Näiden asioiden alta pois saaminen saa kumminkin varmasti hyvälle fiilikselle!Uuden kuntosalin jäseneksi liittyminen. Oon lykännyt tätä jo toodella pitkään, sillä kävin samalla salilla 5 vuotta, eli oon ollut vaan yhden salin jäsen. Kumminkin sali on aika kaukana meiltä joten sen omistajan vaihtuessa oli hyvä syy vaihtaa salia. En vaan ole vielä saanut aikaseksi alottaa uudessa paikassa. 

Hevosen vieminen klinikalle check-up'iin. Kuten jokainen hevosenomistaja tietää, hevoset on välillä vietävä klinikalle tarkastukseen. S on reagoinut aina välillä epäpuhtaalla liikkeellä joten haluaisin selvyyttä näille ja muutenkin tarkastaa hevosen sillä ei olla oltu klinikalla vuoteen.

Rehtorin ja opon visiitit. Yyh vihaan tätä niin paljon. Oon lykännyt tätä vaikka kuinka pitkään, mutta pakko sinne on raahata itsensä jos valmistua haluaa.

Uuden ajokortin tilaaminen (uudella kuvalla). Mulla katosi kesän lopulla jollain baarireissulla ajokortti ja samalla ajattelin että ois hyvä hankkia uusi uudella kuvalla. Kohta vuosi sitten kun B- korttini ajoin, jossain sössittiin ja mulle tuli vanha passikuva ajokorttiin joten nyt ois sopiva aika korjata tilanne!Vaatekaapin kulmakivien metsästys. Mainitsin vähän aikaa sitten, että oon tehnyt vihdoin inventaarion mun vaatekaappiin. Nyt olisi siis sopiva aika metsästää sinne kauan kaivattuja kulmakiviä. Aikaa kestäviä peruspaitoja ja neuleita, nilkkureita, pari uutta takkia... Lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkään.

Säästösuunnitelman tekeminen. Koska edessä on ainakin yksi ulkomaanmatka ja mä olen pahimman luokan shoppailija ja tuhlaaja, tartten tarkan säästösuunnitelman tulevaa varten.

Onko teillä samantapaista listaa? Onko teillä juttuja jotka haluutte saada tehdyksi ennen vuoden loppua?

xx Saara

SHARE 7 comments

Add your comment

 1. Siis toi vaatekaappikohta olisi mullekin tarpeellinen! Elän just nyt jotain ihme kriisiä oman tyylin kanssa ja mulla meinaa pää hajota sen kanssa :D Täytyisikin heittää paljon vaatteita pois ja keskittyä ostamaan tarpeellisia kulmakiviä.

  VastaaPoista
 2. Voi että! Jotenkin tuli hyvä fiilis tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva postaus, en oo aiemmin törmännyt tällasiin! Mullakin olis vaikka ja mitä ihan pienistä arkijutuista lähtien -
  esimerkkinä kerää vaatteet vaatehuoneen lattialta :D - mitä haluaisin tehdä vielä ennen ensi vuotta. Mutta niin kuin sanoit ne on just niitä arkipäiväsiä juttuja jotka usein lykkäytyy!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sulla, jotenkin niin suorasukainen ja hyväntuulinen. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS