ONNELLISUUTTA ON...

by Saara, 13.15
Oon lähiaikoina miettinyt paljon sitä, kuinka onnellinen oikeesti oon ja kuinka mun elämässä tällä hetkellä kaikki on hyvin. Arkeen onnellisuutta mulla tuo niin moni asia, jota en oo ennen edes tajunnut. En tiedä miksi, mutta mulle on alkanut yhä useammin tulemaan semmonen tosi onnellinen olo aika omituisissakin ja arkisissa tilanteissa. Just parasta!

 Onnellisuutta ja parasta just nyt on...

- pitkät lenkit koirien tai hevosen kanssa kirpeinä syysaamuina, näillä lenkeillä voi nollata ihan kunnolla ja rupee aina pakostikin hymyilyttämään

- yksin ajaminen & hyvä musiikki, varsinkin myöhään illalla tai aikaisin aamulla

- vihdoin freesatut hiukset- alkoi juurikasvu näyttää jo todella pahalta, samaa voin sanoa myös latvoista, mut onneks raahasin itteni vihdoin viimein kampaajalle!

- iltavuorojen jälkeiset netflix & good food- hetket. Mua ei sohvalta sillon sais muu ylös kun meidän eläimet jotka on pakko ulkoiluttaa :D- ihanat viestit mun hevosen vuokraajilta. S on mulle kuin oma lapsi ja siksi onkin superihanaa saada viestejä siitä, kuinka hyvin taas on mennyt!

- ylioppilasjuhlien suunnitteleminen. On ihanaa tajuta, että se valmistuminen ihan oikeasti häämöttää jo tulevaisuudessa!

- vaatekaapin inventaario. Tää oli jo pitkään mun to do- listalla mutten saanut sitä vaan aikaseksi. Nyt vihdoin vaatekaappi ratsattu ja valmiina uusille vaatteille! (kierre on valmis :D)

- viimeisenä vielä pakko mainita syksyn värit. Meilläkin Helsingissä on tosi upeita värejä ja oon monta kertaa meinannut ajaa reunaa päin niitä tuijotellessa.

Mitä teidän "onnellisuuden listalle" kuuluu? :)

xx Saara

SHARE 5 comments

Add your comment

 1. Ihana postaus! Onni on rennot illat venytellen ja musiikkia kuunnellen, kun taivas pimenee ja kynttilät palaa. ❤

  VastaaPoista
 2. ihanan positiivinen postaus! <3

  VastaaPoista
 3. Samaistun kyllä näihin kaikkiin paitsi noihin viesteihin hevosen vuokraajalta :) voi kunpa mullakin olisi oma hevonen tai olisin se vuokraaja<3

  VastaaPoista
 4. Tällasista pienistä asioista just onnellisuus koostuu! :) Oon ollut myös kaikista lokakuun ihanista väreistä innoissani ja onnelliseks mut on tehnyt ihan perus arki joka rullaa hyvin! :)

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS