TÄMÄN VIIKON SUUNNITELMIA

by Saara, 11.00.
Heips! Viikonlopun, tai oikeastaan jo keskiviikosta oon ollut kipeänä makaamassa himassa ja katsomassa Gilmoren tyttöjä päivät pitkät. Keskiviikkona jäin kotiin "varmuuden vuoksi" kurkkukivun takia mutta äityihän se flunssaksi perjantaihin mennessä. Näin ollen suunniteltu mökkireissu kaverin mökille jäi pois mun osalta. Elinakin jäi muista syistä Helsinkiin, joten poisjääminen ei tuntunut niin pahalta.

Nyt kun oon päässyt flunssan kourista, pitää mun hoitaa todella monta juttua tällä viikolla ja muutenkin saada elämää taas kasaan. En oo varmaan ainoa, jota jollain tavalla jopa ällöttää liiallinen himassa loikoilu. Duunia mulla on varmaan joka päivä aamu- tai iltavuoroja riippuen koulusta, mutta oon ihan onnellinen että saa sielläkin hoidettua rästissäkin olevia juttuja. Blogijuttuja pitäisi saada myös hoidettua - täytyisi saada asukuvia arkistoihin talvea varten ja muutenkin hoidettua luonnoksissa olevia postauksia eteenpäin. Nää kaikki on tälläisiä arkipäiväisiä asioita, jotka jää tekemättä silloin kun täytyy jäädä neljän seinän sisään sairastamaan.


TAKKI BIKBOK   NEULE NA-KD   FARKUT GINATRICOT   KENGÄT ADIDAS ORIGINALS

Vaikka mä oonkin täyttänyt kalenterin ainakin ensi viikon osalta kokonaan näillä "must do"- jutuilla, haluaisin raivata tilaa myös mukaville ja rennoille asioille. Nähdä tiettyjä kavereita pitkästä aikaa, ehkä myös shoppailla ja juoruta kavereiden kanssa monta tuntia samassa kahvilassa. Tästä jälkimmäisestäkin on jo niin pitkä aika etten edes muista viime kertaa!

Tälleen ehkä kiteytettynä jokseekin sekava postaus: haluan tällä viikolla tehdä kaikkia kivoja arki-juttuja, ihan töistä ja opiskelusta kahvitteluun ja ehkä ilta-ajeluihin sekä normaalin treeniarjen takasin. Onneksi flunssa on takanapäin.

Mitä suunnitelmia teillä on tälle viikolle?

xx Saara
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. Tälle viikolle ei onneks oikein mitään suunnitelmia :) kiva blogi sulla, kaunis ulkoasu :) ja ihana takki!

    VastaaPoista
  2. Mun tän viikon suunnitelmat koostuu lähinnä perheestä, sillä saan tänne taas vierailijoita!<3 Sen lisäksi toki pitäisi tehdä ihan älyttömästi kouluhommia... Sun suunnitelmat kuulostaa tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS