.
Hei! Ajattelin jakaa teille muutamia vinkkejä ja tuotteita erityisesti vaaleiden hiuksien hoitoon, sillä mulla on ollut todella pitkään jo vaaleat hiukset. Kävin kampaajalla noin kuukausi sitten todella pitkästä aikaa. Kampaajan jälkeen muuten vannoin itselleni etten enää pidä niin pitkiä välejä kampaajien välissä, koska juurikasvu alkoi näyttämään jo todella kauheelta.

Kampaajalla enimmäkseen freesattiin mun juurikasvusta ja tunkkasta hiusta ja hieman vaalennettin ja "kylmennettiin" sitä. Tästä matka jatkuu takaisin mun miltei valkoisiin hiuksiin, jotka mulla oli noin vuosi sitten. Kova ikävä on ollut näitä hiuksia ja juurikin sen takia sinnepäin ollaan menossa. Sitä en tiedä, haluanko tulevaisuudessa oikeasti niin vaaleat ja huonokuntoiset hiukset, mutta vaaleammaksi ja kylmemmäksi olisi tarkoitus päästä.

Näihin vaaleisiin ja kuiviin hiuksiin tarvitaan kumminkin erityisiä tuotteita, ja avainsana näiden tuotteiden kohdalle on: kosteus, kosteus ja kosteus. Ihan oikeesti, mun hiukset on luonnostaan kiharat ja ihan kauheeta hamppua ja tässä vuosien varrella on tultu kokeiltua vaikka minkä näköistä öljyä ja hoitsikkaa.


.
Parhaita tuotteita mitä näille hiuksille voi käyttää on oikeansävyinen hopeashampoo, itse käytän Fudgen shampoota josta ostan aina litran purkin. Jotkut hopeashampoot tuppaavat olemaan liian sinisiä, eli kannattaa olla tarkka shampoo-ostoksilla! Fudgekin tuntuu välillä liian siniseltä, ja silloin lisään shampoon sekaan pari tippaa Biozellin Raspberry Color Maskia. Jos muuten haluaa ylläpitää hieman hopeahtavaa tai ei keltaista väriä, kannattaa laittaa hopeashampoo maskiksi suht kuiviin hiuksiin ja pitää sitä päässä riippuen halutusta lopputuloksesta n. 15-60min.

Koska hopeashampoo kuivattaa hiuksia hirveästi niin tärkee on myös kaikki mahdollisimman hoitavat ja kosteuttavat hoitsikat, itse käytän eri tuotteita, suuressa suosiossa mulla on ollut Aussien eri hoitoaineet. Näiden lisäksi käytössä kannattaa olla joku hyvä hiusöljy, itse rakastan Morocconoilia, mutta välillä käytössä on myös muita ns. halvempia öljyjä. Itse käytän öljyä heti suihkun jälkeen ja myös kuiviin hiuksiin aamuin illoin.

Käytän myös Klippoteketin hopeasuihketta pari kertaa viikossa jos esimerkiksi hiukset alkaa kellastaa liikaa. Suihkeita muutenkin oon testannut vaikka mitä ja tällä hetkellä käytän hopeasuihkeen lisäksi vain suihkutettavaa versiota öljystä ja tietenkin lämpösuojaa, sillä käytän paljon suoristusrautaa ja kiharrinta. Raudoista muuten - kannattaa pitää lämpö mahdollisimman alhaisena, itse käytin ennen 200 astetta ja nykyään 140-160 astetta riippuen päivästä. Hiukset kiittää!WHAT NOT TO DO?

➛ Jos hiuksesi ovat kuivat ja katkeilevat vaalennuksista ja hopeashampoosta, koita välttää kaikkia mahdollisia rautoja ja föönejä - ja jos on ihan pakko käyttää, niin käytä mahdollisimman alhaisella lämpötilalla

➛ Vältä hiusten pesemistä ihan joka päivä. Pesu kuluttaa hiusta ja samalla sen väriä. Itse pesen hiukset noin 2-3 päivän välein ja tähänkin väliin piti todella pitkään totuttaa hiusta. Tietenkin esimerkiksi mulla ratsastusvalmennuksen jälkeen on ihan pakko pestä hiukset kun on hikoillut kypärän sisällä.

Ollaanko ruudun toisella puolella mun kanssa samoilla linjoilla? :)

xx Saara
SHARE 3 comments

Add your comment

 1. Blondit hiukset täällä hep! Hopeashampoo on mullekin tosi tärkeä juttu, ja koin Suomessa hyväksi Lorealin version enkä muuten ookkaan tainnut Fudgea koskaan testata. Se on kyllä ehdottomasti täytyy testata -listalla! Ja mä myös liputan ton puolesta, että mahdollisimman vähän kuumakäsittelyä. En nykyään enää kuivaa mun hiuksia föönillä ollenkaan vaan annan aina kuivua itsestään, joka kyllä tapahtuukin aika nopeasti kun mulla on niin ohuet ja nyt myös lyhyet hiukset. Onneksi on myös ihan tikkusuorat luonnostaan niin ei tarvitse suoristellakaan hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytin ennen Lorealia, ja se on kans tosi hyvä! Jos muistan oikein, siinä oli liilempi sävy, joka on parempi kun täs Fudgen tuotteessa, mut omasta mielestäni mikään ei tartu paremmin hiuksiin kun Fudge, eli kannattaa tosiaan testaa! :D

   Poista
 2. Aivan huippu postaus! :) Lukiessani otsikon, lähti heti soimaan päässä se edellis kauden Petran Lifesaver biisi :-D
  Mutta tosiaan, monta uutta tuotetta vaalealle hiukselle, jotka lähtevät ehdottomasti kokeiluun! :) Fudge ja Color Maskit on erittäin tuttuja, ja myös luottotuotteita jo nyt! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS