TEE TÄNÄ JOULUNA HYVÄÄ

by Saara, 12.30
En voisi sanoa olevani aikuinen vielä, vaikka täysi-ikäinen olenkin. Kuitenkin nyt vasta lähiaikoina olen ruvennut tajuamaan kuinka onnekkaan lapsuuden olen saanut. Multa ei ole ikinä puuttunut mitään - päinvastoin - olen aina saanut kaiken tarvitsemani ja enemmän. Sama päätee jouluna. Pitkät joulutoivelistat on lähetetty joulupukille ajoissa ja jouluna ollaan veljen kanssa saatu iloita toinen toistaan hienommista ja kalliimmista lahjoista. Kaikilla ei asiat todellakaan ole näin.
.
Meidän perhe on onneksi aina myös lahjoittanut rahaa hyväntekeväisyyteen ja joka joulu ollaan ostettu lahjoja näihin "Joulupuu" keräyksiin (en nyt tiedä oikeaa termiä tälle mutta eiköhän kaikki tiedä mitä meinaan), eli ollaan haettu vanhempien kanssa aina kortteja, joissa esimerkiksi lukee "Tyttö 4v, soitin". Viime viikolla havahduttiin kaverin kanssa koulun hyppytunnilla kahvireissulla Itiksessä ollessa, että miksei mekin voida osallistua tähän, ollaanhan kumminkin työssäkäyviä nuoria. Käveltiinkin heti katselemaan kortteja ja valittiin molemmat kaksi toivetta, jotka voitiin toteuttaa heti. Tunnin shoppailun jälkeen tuotiin lahjat takaisin Hopen työtekijöille ja mukaan tästä tarttui aivan mahtava fiilis! 


.
Jotenkin tuntui todella hyvältä tehdä jotain sellaista, jonka tiedän ilahduttavan jotain tuntematonta ihmistä. Tiedän, ettei kaikkien talous riitä ostamaan "tuntemattomille" joululahjoja, mutta ainakin omalla kohdallani on tällä hetkellä hyvä tilanne, sillä teen töitä ja asun vielä kotona, eli asumiseen minulla ei mene ollenkaan rahaa. Vaikka meilläkään ei kaverini kanssa ole ihan hirveästi rahaa, näin markkinointiassistenttina ja sandwichartistina, ajateltiin kumminkin että jätetään tämän takia vaikka yksi baarireissu välistä. 

Siispä haastan tänä jouluna teidät lukijat, jos vain pystytte, tehkää jotain hyvää toisen puolesta. Ainakin itselleni tuli tästä niin hyvä fiilis, että voisin suositella tätä ihan jokaiselle. Tee tänä jouluna hyvää. <3

xx Saara
SHARE 4 comments

Add your comment

 1. Ihanaa että osallistuit tuohon!<3 Tästä tekstistä tuli niiin hyvä fiilis :) Mäkin ehtisin vielä osallistua tuohon ennen joulua kunhan Suomeen pääsen joten täytyykin ottaa se tehtäväksi!

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon muutamana jouluna lahjoittanut rahaa hyvänteväisyyteen ja joka kuukausi lahjoitan edelleen, mutta tänä jouluna haluaisin myös antaa juuri Hopelle nuorten/lasten toivomia lahjoja :) Hienoa kun kirjoit tästä blogiin, tuosta tulee kyllä hyvä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lahjotat rahaa joka kuussa hyväntekeväisyyteen! Saadaan tällä jollekin niin hyvä fiilis! :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS