VIKAT VINKIT WANHOILLE

by Saara, 10.30
Alkaa olla se aika vuodesta, kun wanhojentanssit lähenee ja pikku stressi alkaa jo kolkuttelemaan ennen tansseja. Itse tanssin viime vuonna wanhat eli mulla on penkkarit tänä vuonna. Ajattelin jakaa omia pieniä vinkkejä jotka on opittu muilta tai vuosi sitten kantapään kautta. ;) TÄSTÄ muuten pääsee mun wanhojentanssipostaukseen!

.
Jos aiot tehdä hiukset tai meikin itse, tee koemeikkejä tai kampauksia, jotta näet mikä toimii. Mä itse päätin vuosi sitten että teen meikin itse ja äiti saa tehdä mun kampauksen. Mua jäi nyt harmittamaan et kampauksesta ei oo kuvaa, sillä se onnistui tosi kivasti ja siitä tuli just sellanen mitä halusinkin. 

Laita kaikki valmiiksi viimeistään vikana iltana. Näin vältät stressiä aamulla siitä että missä kaikki on. Siinä tulee herkästi vaikka itku kun ei tiedä vaikka et missä just se huulipuna on mitä halusit laittaa. :D Myös jatkojen tavarat on hyvä laittaa valmiiksi etukäteen, mun äiti toi mulle esimerkiksi valmiiksi pakatun laukun illan tansseihin et pystyin koululla vähän freesaamaan ja vaihtamaan supermukavaan jumpsuitiin ja muutenkin jatkotamineisiin.
.
Jos nautit alkoholia jo tansseissa, muista kohtuus. Meidän porukka otti hieman jo päivällä ja ruuan yhteydessä mutta onneksi nauttiminen jäi juurikin pariin viinilasilliseen. Näin tansseista voi nauttia ja ottaa sitten reippaammalla kädellä vaikka jatkoilla.

Jos laitat itseruskettavaa, laita se päivä ennen ja niin, että ehdit käydä kerran suihkussa sen kanssa. Siten se ei tartu mekkoon niin pahasti. Mä en ees ajattele mun mekon myymistä, sillä se näyttää niin pahalta sisäpuolelta :D.
Hanki apulaisia, kuten kuski ja valokuvaaja. Me ei otettu niitä perinteisiä parikuvia, koska mun eno tuli kuvaamaan meitä ja hyvällä lykyllä hän oli parempi kuvaaja kun koulun palkkaama. Mun kaverin äiti oli myös meidän kuskina, ja osti jopa meille hesesafkat tanssien välissä kun mentiin niille hengailemaan. Todellakin kiitollinen molemmille <3.
Ja kaikista tärkein, muista pitää hauskaa ja hymyillä! Ei haittaa vaikka mokaa jotain, pääasia et on hauskaa!

Mites te lukijat, ootteko tanssineet wanhat vai vasta edessä?

xx Saara
SHARE 2 comments

Add your comment

 1. Anonyymi1/2/18 10:22

  Voi että, wanhoista on niin hyviä muistoja, ja lukiosta muutenkin! :) Mun sisko tanssahtelee tänä vuonna ja pääsin hänen kampaajaksi, meikkaajaksi ja ainakin kuskiksi jatkoilta. Mutta jotenkin superkiva päästä niihin fiiliksiin tällein tukijoukkona vielä toisen kerran. Mutta hei tosi hyviä vinkkejä, allekirjoitan kyllä kaikki.

  Sulla on ihanan näköinen mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kuulostaa tosi kivalta että pääset siskos wanhoihin "kärpäseks kattoon". :) Mun pikkuveli tanssii ens vuonna et ihan kiva varmasti mennä katsomaan niitä mut ehkä siskon kanssa olisi astetta hauskempaa :D Ja kiitos, mekko oli kyllä tosi kiva!

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS