TILANTEITA TENERIFFALTA

by Saara, 15.33

.
Moikka! Meidän reissu Teneriffalla alkaa lähestyä loppuaan, mutta kaikkea pientä ja suurta on ehtinyt tapahtumaan reissumme aikana. Tällä reissulla emme siis ole välttyneet kommalluksilta ja onneksi myöskään hyviä hetkiä ei ole puuttunut! Olemme esimerkiksi...


- Vuokranneet skootterin pariksi päiväksi ja rantakadulta lähtiessämme kaatuneet sillä (tai enemmänkin levinneet) turistijoukon eteen. Hauskinta tässä oli se, että mitään ei käynyt sillä vauhtia oli niin vähän - me vaan levittiin siihen kadulle.

- Sain sähköpostia, että mut on valittu duuniin Lintsille ensi kesäksi! Aloin ettimään toista duunia tän vuoden alussa ja onneksi sain täysin erilaisen duunin kun mun toimistotyö. Itseasiassa tuuraan omassa duunissakin yhtä työntekijää koko kesän joten kesäkausi tulee olemaan kiireinen.
.
- Meiltä varastettiin lompakko Playa de las Americasissa Papagayo- klubilla. Ensiksi tuntui siltä että eihän tässä mitään, suljetaan vaan pankkikortit sun muut eikä käteistäkään ollut paljoa mukana, mutta sitten tajuttiin että ollaan 9km päässä meidän villalta ja kellokin on jo 3:30. Hetken istuttiin kadulla kunnes mukava paikallinen auttoi meitä kommunikoimaan taksikuskien kanssa ja saatiin iskä hereille villalla. Saatiin taksi kotiin ja iskä maksamaan taksi.

- Niin moni on tönäisty altaaseen. Mut ihan ensimmäiseksi kun yritin tiputtaa veljeä mutta tää kääntyi nopeasti mua vastaan. Siitä se sitten alkoikin - aina saa pelätä altaan vierellä. :D.
Huomenna meidän lento lähtee iltapäivällä kohti Amsterdamia ja sääennusteet ovat luvanneet aurinkoa taas parin päivän jälkeen joten päästään varmasti nauttimaan auringosta vielä aamulla! Tällä hetkellä reissuporukan miehet seuraa Saksa-Kanada peliä, ja mä seuraan sadetta samalla kun kirjoitan tätä. Huomisaamua odotellen!

xx Saara
SHARE 2 comments

Add your comment

 1. Hahah teidän reissu kuulostaa hauskalta näiden perusteella! :D Lukuunottamatta tietysti lompakon varastamista... Tosi hauska tää postausidea ja nauti vielä ennen lentoa! :)

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep olihan se hauska :D Lompakonkin varastaminen ei onneksi matkaa haitannut muuten kuin tuo matka silloin Play de las Americaksesta Costa Adejeen, muuten reissu sujui tosi hienosti :)

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS