Moi! En ookkaan pitkään aikaan kertonut mun suosikkeja täällä blogin puolella. Nyt alkuvuodesta (tai keväästä) oon kokeillut paljon uutta kosmetiikkaa ja haluaisin nyt esitellä blogin puolella muutaman näistä, jotka ovat jääneet käyttöön.
.
Urban Decay Afterglow Highlighterin tilasin ihan ex tempore kun selasin Kicksin nettikauppaa. En ollut hirveästi lukenut tai kuullut kyseisestä tuotteesta, mutta nyt tämä on kyllä jäänyt käyttöön! Käytin ennen the Balmin Mary Lou Manizeria ja tämä on mielestäni todella samanlainen, pysyvyys ehkä hieman parempi.


.
Kokeilin L300 Cleansing Moussea, sillä jouduin noin kolme viikkoa sitten vaihtamaan putsarit kokonaan, koska otin vihdoin viimein ripsienpidennykset (joihin olen muuten todella, todella tyytyväinen!!). Itse olen aina ollut vähän skeptinen puhdistusvaahtojen suhteen, mutta tää on todistanut itsensä hyväksi eikä kuivata kasvoja melkein ollenkaan!


.
Maybelline Supestay Matte Ink on huulipuna (?) jota on markkinoitu olemaan todella hyvin pysyvä mattapuna. Itseasiassa omistan tästä jo kaksi sävyä, mutta kuvassa näkyvä sävy (65) on noussut kyllä mun ykkössuosikiksi niin arjessa kuin juhlassa! Korvaa hyvin esimerkiksi Nyxin Sandstormin, jota käytin ennen eniten.


.
Clarins Fix' Make-Up on tuote, jota olen jo todella pitkään halunnut testata. Tämän tuotteen hankkiminen minulle on ollut ehkä vähän liiankin helppoa, koska firma, jossa olen töissä, tuo Clarinsin tuotteita Suomeen ja saan tämän tilattua töissä. Noh, kerran sitten kävin vain hakemassa tämän tuotteen ja nyt parin viikon aikana olen tykästynyt tähän ihan täysillä. Ei turhaan kehuttu tuote.


.
Nyx 3-in-1 Pencil on mielestäni aika uusi tuote (correct me if im wrong) ja halusin testata uutta kynää kulmille. Tässä tuotteessa on nimensä mukaisesti kolme osaa, tuo kuvassa näkyvä kynä, paksumpi "kynä" osa ja kulmageeli. Kaikkea ei siis esimerkiksi tarvitse muistaa ottaa erikseen mukaan matkalle. Tämä on myös helppoa siksi, koska jos olen päivän "meikittä", haluan silti meikata hieman kulmia.

Tässä nää nyt olivat, haluan palata vielä parin viikon aikana mun suosikkeihin ei-materiaalisuosikkejen saralta. Ja kertokaa, onko joku näistä myös teidän suosikki!

xx Saara

SHARE 4 comments

Add your comment

 1. Noita Maybellinen huulipunia ois kiinnostava kokeilla, kun niistä on kuulunu nii paljo hyvää *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ottamaan testiin! :)

   Poista
 2. Enpä ole mitään noista ikinä testannut! Testiin menee siis ainakin tuo Maybellinen huulipuna! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata! Ainakin nuo Maybellinen punat on sen verran edullisia, ettei haittaa edes jos ei tykkääkkään.

   Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS