WHAT'S UP?

by Saara, 13.22


.
Heips! Paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua nyt parin viikon aikana. Hieman on ollut hiljaiseloa blogin puolella ja en jaksa joka kerta selitellä blogihiljaisuutta sillä nyt sen kummempaa syytä ei ollut. Materiaalia on, ideoitakin, mutta en ole saanut mitään vaan aikaiseksi. Mulla on ollut ihan hirveästi tekemistä opintojen suhteen ja viilettäessä asioita hoitamassa nappasin matkaan taas jonkun pöpön.Kurkku on ollut turvonnut nyt varmaan viikon ja olen ignoorannut asiaa syömällä kauhean läjän särkylääkkeitä ja koittamalla vaan hoitaa kaiken. Nyt äikän esseen jälkeen pelkään vähän angiinaa ja olenkin tällä hetkellä lääkärille puhelinjonossa että saisin yo- kokeita varten lääkärintodistuksen.


.
Asiat on kumminkin muuten tosi hyvin. Lääkkeiden takia tuskin edes tunnen kurkkukipua ja näiden yo- rutistusten jälkeen tiedossa on kaikkea uutta mukavaa. Mä päätin ihan kauhean stressin takia lykätä mun valmistumista puolella vuodella, joten tämä tyttö tulee ylioppilaaksi vasta syksyllä 2018. Mitä uutta mun elämässä on siis tulossa? Ensinnäkin mulla alkaa mun uusi duuni! Vaikka Lintsin kesätyö jakaa mielipiteitä, on musta kiva kohdata uusia haasteita. Koska mun oma vakkariduuni on lähinnä toimistossa istumista, on mukavaa tehdä kesä jotain muutakin. Lomailua kesä ei sisällä, mutta onneksi nautin kesästä Helsingissä ylipäätään ja voin tarvittaessa tehdä joitakin viikonloppureissuja! Kevättä ja kesää siis odotellen. :)

Mitä kuuluu teille lukijoille?

xx Saara
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. Tosi kiva asukokonaisuus ja onnea uudesta duunista! :)

    http://www.siirikiviharju.com

    VastaaPoista
  2. Toi on muuten ihan totta että kun on tullu tehtyä pidemmän aikaa toimistohommia nii alkaa oikeen haaveilemaan siitä että työ vaatis itsessään pientä aktiivisuutta, sillä vaikka sen pöydän saiskin nostettua seisontakorkeudelle niin ei se vaan oo sama asia :Dd

    https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS