IN AUSTRIA

by Saara, 20.02

.
Moikka! Lennettiin Itävaltaan mun pikkuserkun (ja hyvän kaverin) Siljan kanssa perjantaina. Lennettiin Wieniin ja siellä meitä vastassa oli Siljan isä, joka kuskasi meidät meidän ekaan lokaatioon, Siljan vanhaan kotikaupunkiin Judendorfiin, joka on ihan Grazin keskustan vieressä. Seuraavana perjantaina me matkustetaan junala Wieniin, jossa vietetään viikonloppu ennen lentoa Suomeen.
Täällä Judendorfissa me asutaan pienessä omakotitalossa kahdestaan lähellä Siljan Itävallan perhettä. Niin lähellä, että on helppo aamulla vain herätä ja kävellä aamupalalle sinne katettuun pöytään.


.
Tää on mun ensimmäinen kerta Itävallassa, ja oon huomannut muutamia juttuja täällä mitä en olisi osannut odottaa. Myös kaikkea hauskaa on sattunut täällä. Esimerkiksi...

  • Melkein kukaan ei puhu englantia. Oon muualla tullut toimeen englannilla ja mun pienellä espanjan osaamisella, mutta täällä mut yllätti kokonaan se, kuinka moni ei osaa englantia (tai ei ole valmis käyttämään sitä asiakaspalvelutilanteissa) Onneksi mulla on Silja tulkkaamassa :D

  • En ollut ikinä aiemmin käynyt Primarkissa ja mun shoppailuhulluus iski ihan kunnolla, varsinkin kun näin kaikki Harry Potter- tavarat. Mulla on nyt Harry Potter- avaimenperä, sukat ja ponnareita. :D

  • Ei oltu varauduttu ollenkaan siihen, että täällä ei ole mikään auki sunnuntaisin, joten käytettiin päivä pallotellen omilta kämpiltä Siljan isän kämpille (siis aina kun oli ruoka-aika:))



.
  • Maanantaiaamuna mun olo oli ihan hirvee ja aamupalan jälkeen Silja sai repiä mut sängystä ylös ja juotti mulle aspiriinijuomaa(?) ja parin Keeping up with the Kardashians- jakson jälkeen lähdettiin "vähän vaan kahville" keskustaan. Ne kahvit sit nopeesti muuttu shoppailuks ja ex tempore googlattiin joku hyvä tatskastudio, johon käveltiin sisään kysymään onnistuuko walk- in tatskat ja parin tunnin jälkeen molemmat käveli ulos uusien tatuointien kanssa! 

  • Nyt ollaan lähdössä syömään ja drinkeille Graziin ihmisen kanssa, johon tutustuttiin Jodelissa - should be fun! :) 

Palataan parin päivän päästä! :)

xx Saara

SHARE 1 comment

Add your comment

  1. Along with these M Codes, I shall be writing in regards to the Main Programmes and Subprograms which are used in CNC Part Programming. The value of CNC Machine could be very excessive compared to with} conventional machines. Due to Servo Motors as drive units, the positional accuracy of the component produced is healthier. The main utility of the CNC Machine is its accuracy of steel removal compared to with} Conventional Machines like the Milling machine, electrical testers Grinding machine, Drilling Machine, and Lathe Machine. Online enhancing (In-Process compensation) shall be possible with the help of a program written in the CNC machine.

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS