KESÄN KOSMETIIKKASUOSIKIT

by Saara, 18.34
.
Olaplexin 4 + 5, eli shampoo ja hoitoaine. Nää on ollut monelle todella odotettu uutuus ja mullekin, Olaplexin kolmosen tehokäyttäjälle, näiden markkinoilletulo oli odotettu päivä. Oon jo pari vuotta halunnut jokaiseen hiustenvärjäyskertaani käytettävän Olaplexin hoitoa, sillä vaalentaminen kuluttaa hiusta todella paljon ja haluan minimoida vauriot. Hiustenpidennyksiä ottaessani ostin samalla mukaani nämä testiin ja ai että hiukset tuntuvat ihanalta näiden jälkeen ja pidennykset silottuvat oikein mukavasti! Ja plussaa siitä, että Olaplexin tuotteet on vegaanisia ;)

.
Lushin Mint Julips & Cup O´Coffee. Nyt on kyllä pakko pahoitella kahvikuorintapurkin likaisuutta :D Vasta kuvia muokatessani huomasin miten saastaiseksi se oli tullut - koittakaahan kestää!


Tosiaan Lushin Cup O´Coffee kuorinta on ollut mulla kohta jo vuoden käytössä, mutta haluan silti mainita sen täällä kesän suosikeissa, sillä oon käyttänyt tätä todella paljon nyt kesällä! Tää on siis nimensä mukaisesti kahvikuorinta ja se käy koko kropalle jättäen ihanan silkkisen ihon!


Nyt kesällä myös huulet kuivuu todella paljon ja tykkään käyttää myös huulikuorintaa. Se kuorii huulista kuivat ja kuolleet ihosolut jättäen ihanan pehmeät huulet. Tätä on hyvä käyttää myös ennen huulipunan laittoa, jotta puna pysyisi tasaisemmin!


.
Urban Decay All Nighter. Otin tän setting sprayn käyttöön muutama kuukausi sitten keväällä ja on ollut todella hyvä päätös! All Nighter on nimensä mukaisesti auttanut mun meikkiä pysymään kokonaisia työpäiviä ja bileiltoja (tai näiden kahden yhdistelmää). Ihan super tuote.

Jeffree Starin huulipunat. Kuvassa sävy Leo, mutta omistan näistä melkein kaikki nudevärit (:D). Jeffree Starin meikkejä en ole melkein ollenkaan ennen näitä huulipunia testaillut, mutta varmasti menee testiin näiden jälkeen, niin hyvää kamaa ovat! 

Oliko tässä mukana teille tuttuja tuotteita ollenkaan? Haluan myös kuulla muiden kesän suosikkeja! :)

xx Saara
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS