30 KYSYMYSTÄ, 30 VASTAUSTA

by Saara, 13.34
Bongasin tän huipun postausidean Annika Ollilan blogista, jonka ajettelin toteuttaa tässä paremman tekemisen puutteessa (ei esimerkiksi pitäisi laskea matikkaa ylppäreitä varten tai mitään). Postauksessa saattaa olla aika yksinkertaisia juttuja, mutta ehkä myös muutama juttu, mistä en oo ennen blogissa puhunut! 


Avioliittoja: Nolla, tää ei varmaan tuu kellekkään yllätyksenä. Tulevaisuudessa toivottavasti ja toivottavasti vain yksi kappale.

Kihloissa: Nolla kertaa, sama kun edellisessä kohdassa. :D

Lapsia:
Ei vielä, onneksi, joskus kun olen oikeasti aikuinen ja saanut elämän jonkinlaiseen järjestykseen, toivottavasti lapsia yksi tai kaksi. :D

Lemmikkejä: Kolme kappaletta. Perheen kaksi koiraa Nata ja Milo, sekä oma hevonen Sanni. Vaikka eläimet on oikeasti kunnon siunaus, ne tuottaa ihan valtavasti päänvaivaa ja siksi olen harkinnutkin hevosen myymistä..
Leikkauksia: Kolme kappaletta. Ensimmäinen oli nielu- ja kitarisaleikkaus kun oli 7- vuotias, sitten luukasvaimen leikkaus (suurin leikkaus missä oon ollut), kun olin 15- vuotias ja viime viikolla viisaudenhampaan leikkaus (nopea ja helppo).

Tatuointeja: Kymmenen kappaletta, ensimmäisen otin 16- vuotiaana ja uusin on otettu viime kuussa Itävallassa ollessani.

Lävistyksiä: Nyt enää korvikset, 5 normaalia + 1 rustokoru. Nenäkoruni kasvoi umpeen kun aloitin työt Linnanmäellä enkä jaksanut joka ilta laittaa nenäkorua takaisin.

Muuttoja: Muutama. Äiti ja iskä asuivat vuokralla Kalliossa kun synnyin ja sen jälkeen muuttivat muutaman kerran Helsingin ja Espoon sisällä ennen muuttoa meidän nykyiseen asuntoon. Vuodenvaihteen jälkeen olisi muutto pois kotoa.

Ottanut lopputilin: Kerran puhelinmyynnistä kun olin 16- vuotias, vaikka meinasin muutaman kerran ottaa loparit nyt kesän aikana Lintsiltä. :D.
Ollut saaressa: Muutaman kerran, kun ollaan oltu lomalla Kanariansaarilla tai Karibialla. :D

Autosi: Ei ole omaa, vielä, mutta mulla on käytössä tällä hetkellä Vuoden 2018 Audi a4 s-line, jota mä rakastan!!

Ollut lentokoneessa: Kyllä ja oon pudonnut laskuissa kuinka monta kertaa. Veikkaisin ehkä jotain 20-30 kertaa, joista yksi on ollut kotimaan lento.

Onko joku itkenyt vuoksesi: On. Kolme kertaa tiedän, yhtä olen päässyt "todistamaan".

Ollut rakastunut: Olen.

Ollut ambulanssissa: Melkein! Ennen oman hevosen ostoa tipuin valmentajan hevoselta esteellä kuulemma niin pahasti, etteivät uskaltaneet liikuttaa mua ja soittivat ambulanssin. Ensihoitajat kumminkin tarkastivat mun kunnon siinä tallilla enkä ikinä päässyt ambulanssiin.

Luistellut: Kyllä, oon harrastanutkin taitoluistelua junnuna.

Surffannut: En ole, mutta haluaisin. Tää onkin mun listalla!

Ollut risteilyllä: Oi kyllä! Varsinkin lukioaikana tuli rellestettyä. Nyt yksi risteily varattu, lähetään lintsiporukan kanssa pikkujouluristeilylle!

.Ajanut moottoripyörällä: En ole, vaikka meillä onkin pihassa pari.

Ratsastanut hevosella: Tuhansia kertoja! 

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: Monesti, näistä ehkä hevosilta lentämisen takia.

Suosikkihedelmä: Ananas.

Aamu vai ilta: Ilta ehdottomasti! Oon silloin paljon energisempi, aamulla haluaisin aina vain nukkua pitkään ja torkuttaa. 

Lempiväri: En osaa valita vain yhtä!

Viimeisin puhelu: Mun kaverin Katan kanssa, kun sovittiin opiskelutreffit!

Viimeisin viesti: Snäpissä työkaverin kanssa juoruttiin :D

Kahvi vai tee: Kahvi ehdottomasti!

Kissa vai koira: Koira.

Paras vuodenaika: Kesä! Tänä aamuna oli todella kylmä ja musta jotenkin tuntuu etten ikinä syksyllä ja talvella pääse ollenkaan tän kylmyyden yli, siksi kesä!

xx Saara

SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS