Heips! Mä palailin Suomeen mun Itävallan reissusta viime sunnuntaina ja heti maanantaina koin kunnon rysäyksen takaisin arkeen. Kun lähdin reissuun yhdeksän päivää aiemmin perjantaina, oli elämä oikein mallillaan mitä nyt pientä opiskelustressiä lukuunottamatta. Tunti lentokoneen laskeutumisen jälkeen aloin saamaan soittoja Suomesta, tarkemmin otettuna meidän tallilta. Mun hevonen oli joutunut pikku tappeluun tarhakaverinsa kanssa, jonka seurauksena oli "kolmijalkainen", eli ei voinut kävellä melkein ollenkaan.
Koko reissun aikana tallilla ramppasi eläinlääkäreitä ja ekana sunnuntaina se meinattiinkin viedä päivystykseen, tämän reissun onneksi kielsin. Seuraavalla viikolla hevonen alkoi voida paremmin ja vamma selvisi ja kävi ilmi, että joudun viemään hevosen leikkaukseen heti Suomeen päästessäni. Mä en voinut vaan uskoa, että tää tapahtuu mulle. 
Ekana viikonloppuna tunsin ahdistusta tästä ja toivoin vain, että olisin voinut olla kotona Suomessa hoitamassa näitä juttuja itse. Maanantaina päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa kaikki voitavat asiat, kuten leikkausajan varaamisen ja makselin eläinlääkäreiden laskuja. :D Meidän onneksi meillä on ihan huippu talli ja tallinpitäjät, joten hevosen hyvinvointia sillä saralla ei tarvinnut kyseenalaistaa, kuten ei koskaan aiemminkaan. 

Onneksi koko loman elin lopulta pienessä lomakuplassa, jossa kaikki oli ihanaa, oli lämmintä, hyvää ruokaa, hyviä viinejä, aivan upeita maisemia ja hyvää seuraa. Päätin olla onnellinen lomalla huolimatta siitä, mitä kaikkea mun tulisi hoitaa kun pääsen takaisin kotiin. Uskon, että nää asiat on paljon asenteesta kiinni. Sitä voisi vain velloa ärsyyntymisessä ja pahassa olossa, mutta ketä se auttaa? Päätin nauttia lomasta ja onneksi nautinkin täysin, sillä kotiin palatessani huomasin loman olevan todella tarpeen ja jaksoin paremmin palata arkeen.Takki - Pimkie // Toppi - kaverin vaatekaappi // Housut - ginatricot // Kengät - Adidas Originals // Laukku - Zara

Musta tuntuu, että jokainen ihminen tarvitsee välillä omaa pientä lomakuplaa, eli semmoista tilaa, missä ei tarvitse miettiä negatiivisia asioita, jotka ehkä odottavat siellä kotona. Pieni irtiotto arjesta tuskin on meille kellekään pahitteeksi? Itse olisin vain halunnut pysyä lomakuplassani, sillä kotona odottavat asiat, kuten sairas hevoseni ja kaikki eläinlääkärilaskut kauhistuttivat mua. Onneksi kaikki asiat selvisivät jo nyt, neljä päivää kotona olon jälkeen, hevonen pääsi eilen klinikalta ja leikkauksesta, joka meni todella onnistuneesti ja en voisi olla tyytyväisempi! Toivon tosin, että pääsen taas pian takaisin lomakuplaani.

xx Saara

SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS