KIITOS LINTSI

by Saara, 16.58
Kuten moni tietääkin jo, olin Linnanmäellä töissä kauden 2018. Jos lintsikesää voisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se vuoristorata, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Tässä postauksessa ajattelin vähän avata mun kesää, joka todellakin oli huvipuistotäyteinen, lintsillä työskentelyä ja vaan fiilistellä sitä, kuinka hieno kausi meillä oli!

K
Kun kausi loppui sunnuntaina 21.10.2018, kirjoitin mun instagramiin näin: "Tääkin hupimestari kiittää ja kuittaa! Lintsikesä vei paljon mut antoi vielä enemmän; lukuisia hauskoja iltoja joko töissä tai palkkiksissa ja monia huippuja tyyppejä elämään ❤️"

Ihan ykkösjuttu Linnanmäellä on ihmiset ja se onkin varmasti syy siihen, miksi kaikki vuodesta toiseen palaavat mäelle. Työ saattaa olla välillä rankkaa ja siksi onkin ihan supertärkeetä että ympärillä on rakkaita työkavereita. Itseasiassa monesta "työkaverista" on tullut kauden aikana myös ihan oikeita ystäviä. Parhaiten tuntee tietysti omalla osastollaan työskentelevät, mutta kavereita myös yli osastorajojen on tullut tehtyä.

Miten lintsiläisistä sitten tulee niin läheisiä? Mä uskon, että syynä on kaikki aktiviteetti mitä järjestetään yhdessä, esimerkiksi palkkikset (palkkapäivän bileet), futisturnaukset, illanvietot, risteilyt ja monet muut härdellit. Vaikka töissä tutustuukin toisiin, on se paljon rennompaa töiden ulkopuolella.


.
Vaikka mä olin kuullut hieman huhua lintsistä ja siitä miten työkavereista tulee melkeinpä perhe itselle, en silti kuvitellut näin tapahtuvan mulle. Jälkikäteen ajateltuna mun kesästä puuttui tosi paljon sellaista, mitä olin alunperin suunnitellut, kuten festarit, jokapäiväinen lojuminen rannalla sekä ratsastus, mutta tää työ antoi kyllä paljon! Ja vaikka meinasinkin muutamaan otteeseen ottaa loparit sesongin aikana, oon nyt tyytyväinen että jäin, sillä fiilis parani loppua kohden!

Jos joku teistä vaikka harkitsee lintsille hakemista ja haluaa tietää enemmän ja vaikka ihan käytännön juttujakin, laittakaa kommenttia täällä tai vaikka instagramissa! :)

xx Saara
SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Joskus teininä haaveilin työstä lintsillä mutta nyt sitten se aika on jo mennyt ohitse, harmittavaa sinänsä mutta varmasti todella mahtava työnantaja myös vaikka on paljon pahaa myös ollut mediassa aina Linnanmäen tauoista ja palkoista. Joskus voisi olla kiva hakea myös Lappiin kausiluontoiseksi jouluapulaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan lintsillä huonojakin puolia kuten tuo TES:in pohjapalkka. Mua myös kiinnostais lähteä Lappiin, ehkäpä jopa piankin.. :)

      Poista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS