Vielä kuukausi sitten en halunnut edes ajatella joulukuuta ja sitä, mitä nyt tulisi tapahtumaan. Koulu ja valmistuminen stressasivat, olin juuri laittanut hevoseni myyntiin ja sukulaisten jatkuvat kysymykset ylioppilasjuhlista saivat minut ahdistuneeksi. Samaan syssyyn sain poliisilta kirjeen, missä minua pyydettiin luovuttamaan ajokorttini marraskuun lopussa asemalle jatkuvien liikennerikkomusten vuoksi.
Halusin vajota maan alle ja tuntui siltä, ettei mikään onnistuisi. En ikinä tulisi valmistumaan ja hevosen ratsastaminen, joka aiemmin oli ollut lempipuuhaani, tuntui ylitsepääsemättömältä. Itseasiassa yksi opettajistanikin sanoi marraskuussa, etten ikinä tulisi valmistumaan enää tänä vuonna.


Mä en tiedä mitä mun päässä tapahtui, mutta aloin vaan tekemään koulujuttuja joka päivä ja harjoittelemaan jatkuvasti sanoja ja kappaleita, sillä valmistumiseeni tarvitsin kaksi ruotsinkurssia ja yhden espanjankurssin. En jaksanut ajatella muuta kun töitä, koulujuttuja ja treenaamista, sillä se oli ehkä ainoa asia, joka piti mut "järjissään", sillä istuin muun päivän aina vain läppärillä. Tämä kaikki johti myös siihen, että blogi jäi taka-alalle. 

HAALARI - VILA   LAUKKU - MICHAEL KORS   LAKKI - CL SEIFERT 
.
Voitte varmaan arvatakin, tai osa tietääkin jo, että mä valmistuin ylioppilaaksi 5.12.! Mulla oli viimeinen koe viikko ennen lakitusta ja pääsin vielä hyvin arvosanoin sen läpi. Ai että mä olin onnellinen! Muille lukio saattoi olla kokonaisuudessaan "heittämällä läpi" keissi, mutta mun täytyi oikeesti nähdä paljon vaivaa että pääsin joistain kursseista edes läpi. Työ ja oma hevonen veivät niin paljon aikaa arjesta, että lopulta tää valmistuminenkin vei ylimääräiset puoli vuotta. Mutta ei se haittaa, lopulta mäkin olen ylioppilas ja ensi vappuna vedetään lakit päähän monen kaverin kanssa ensimmäistä kertaa.


.
Valmistumisen jälkeen tuntui vähän tyhjältä, varsinkin kun valmistujaisviikolla tehtiin sopimukset Tuomarinkylän Ratsastusopiston kanssa siitä, että mun hevonen muuttaa heille heti juhlintojen jälkeen. Vein siis viime tiistaina Sannin Tuomarinkylään ja perjantaina kävin katsomassa hevosta ihan töissä tunnilla, vaikuttaa ainakin vielä siltä, että se viihtyy siellä, joten mä voin keskittyä nyt kunnolla muihin asioihin, kuten osa-aikatyöhöni markkinointiassarina ja toisen työn etsimiseen.

Toistaiseksi ainakin elämä on tuntunut ihanan stressittömältä ja mun naamakin on puhdistunut kaikista niistä stressinäppylöistä, joita mulla vielä viime kuussa oli ihan hirveästi. Oon tehnyt paljon kivoja suunnitelmia ensi vuodeksi, esimerkiksi ostin tänään lentoliput Leville, jonne mun muu perhe on menossa hiihtolomaksi ja mä sitten vähän lyhyemmäksi aikaa ja varattiin kerrankin ajoissa kaverin kanssa liput ja hotelli Blockfesteille, jotka on mun ihan lempparifestarit!

Palaan pian uusien postausten merkeissä, i promise!

Koodi blogin tuomiseksi Nouwiin: 0826266597

xx Saara
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS