Poikaystävä heitti tossa viikko sitten kommentin puoliksi vitsillä, että voisin kokeilla olla koko heinäkuun shoppailematta. Naureskelin aluksi koko idealle, mutta otin tästä haasteesta kopin ja ajattelin oikeasti olla koko 31 päivää shoppailematta, tai tarkemmin nettishoppailematta. Nettishoppailu on mulle kunnon terapiaa ja valehtelematta päivittäin tulee selattua eri vaate- ja sisustuskauppojen antia ja heiteltyä tuotteita toive- ja ostoslistalle. En osta ihan päivittäin, mutta viikoittain tulee tilattua kaikkea turhaa ja joskus tarvittavaakin. Olen joskus laskenut ja mulla menee esimerkiksi vaatteisiin 150-500 euroa kuukaudessa, joka on selvästikin liikaa.

Viimeinen päivä tätä kuuta, eli viime sunnuntaina tein kaikki "viimeiset" ostokset netissä, kuten yhdet kengät, pari huulipunaa ja sängyn ja koen olevani valmis nyt heinäkuuta varten. En aio ostaa mitään netistä tai shoppailla muutenkaan, sillä en ihan oikeasti tarvitse mitään. Parit tuparit ja synttärit on tulossa ja sinne on ostettava lahjoja, mutta sen sallin itselleni, kunhan menen kauppaan ihan paikanpäälle ostoksille.
Ajattelin nyt tän haasteen kunniaksi pitää tämän viikon rahapäiväkirjaa, jotta voin kartoittaa mihin muuhun mun rahat oikeen kuluu. Ajattelin julkaista tästä koosteen blogiin sitten ensi viikon puolella. Elokuun alussa olisi myös tarkoitus katsoa miten tämä kuukauden haaste on sujunut ja mitä olen ehkä myös oppinut siitä.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS