Ihanaa joulua!

by Saara, 14.48
Hei ihanat ja hyvää joulua meiltä!
Me ollaan koko perheen kanssa rauhoituttu joulun viettoon vaarille espooseen jo eilen illalla ja ai että mulla on rentoutunut olo. Mulla on nyt treenistä ja dieetistä kolmen päivän tauko ja se tekeekin varmasti ihan hyvää - ensi viikolla pääsee taas purkittamaan ruokia ja treenaamaan kovaa! Jo eilen söin vähän joulukakkua ja irtokarkkeja ja tänään starttasin jouluaaton aamun riisipuurolla. Ai että.
Mä en oo tänä jouluna toivonut hirveästi lahjoja, mutta oon tosi innoissani kaikista niistä lahjoista mitä oon hankkinut mun perheelle! Oon varmaan joistakin niistä enemmän innoissani kun he.. :D
Mutta nyt alan hoputtamaan pikkuveljeä auttamaan mua jouluruuan teossa, sillä äiti on töissä vielä pari tuntia ja luvattiin että jouluruuat on valmiit kun hän pääsee töistä - wish us luck!SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS