Irtisanoin työn ja asunnon

by Saara, 10.38
"Mikään ei sido mua Helsinkiin." Näin mä sanoin viime juhannuksena poikaystävälle ja neljä kuukautta tämän jälkeen mä irtisanoin mun työn Helsinki-Vantaalla ja mun kämpän Vantaan Kivistössä. Me muutettiin Raumalle kuun vaihteessa ja on tosi mukavaa, että meillä on nykyään vain yksi koti.

Miksi me sitten muutettiin Raumalle? Poikaystävän työ ja harrastukset sitoivat hänet vielä ensi kevääseen saakka tänne Raumalle, joten päätin itsekin tulla siksi ajaksi tänne, ettei mun tai meidän elämästä tule yhtä ramppaamista paikkakunnalta toiselle. Kuten alussa sanoin, mikään ei sitonut mua Helsinkiin ja pystyin helposti muuttamaan. Irtisanoin itseni kolmivuorotyöstä lentokentältä ja olen päätöksestä tosi tyytyväinen, sillä kaipaan arkeeni tietynlaista rytmiä, eikä kroppa enää jaksanut niitä yöherätyksiä.Ajattelin julkaista noin kerran kuussa postauksen siitä, miten olen oikein sopeutunut tänne, eli kuulumisia ja muutenkin vähän siitä miten erilaista elämä on täällä Raumalla verrattuna Helsinkiin. Ainakin nyt oon omasta mielestäni sopeutunut tosi hyvin, oon muutamia kertoja käynyt Helsingissä ja nähnyt kavereita, mutta muuten olen vain lomaillut ja käynyt urheilemassa, sillä mun työt täällä alkaa vasta nyt tänä perjantaina. Ihan parasta tähän mennessä on ollut se, että salillekin kävelee vain viisi minuuttia, eli kaikki täällä on tosi lähellä. Kaikki on siis vielä tosi hyvin täällä.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS