Heips! Tämä kevät ja kesä tuo kaikkea uutta ja jännittävää! Olen katsellut kämppää itselleni jo siitä kun valmistuin koulusta, eli joulukuusta, lähtien. Kriteereinä ovat olleet hyvä yhteys Helsingin keskustaan ja lentokentälle, uusi keittiö ja mielellään järkevä yksiö tai pieni kaksio. Myös suhteellisen iso kylpyhuone sekä parveke olisi plussaa. Helsingistä ja tästä lähiseuduilta on aika vaikea löytää asuntoa - varsinkaan kaikilla mun kriteereillä - joten kun löysin vihdoin pari oikeanlaista kämppää, oli mun ihan pakko lähettää näihin heti hakemukset. Mulla on nyt toiveet aika korkealla koska toinen näistä olisi ihan täydellisellä sijainnilla ja vielä hyvän kaverini naapurista! Ja ihan senkin takia toiveet korkeella, että mulla on täällä mun vanhemmilla nyt pari ikea-kassillista astioita ja kaikkea mahdollista "siihen uuteen asuntoon". Pitäkää peukkuja mulle!Asuntometsästys tähän kesän alkuun sekä se, että varattiin just eilen matka Rodokselle pitää mun kevät- ja kesäfiilistä kyllä ylhäällä! Varattiin siis hyvän kaverini Elinan kanssa reissu Rodokselle vajaaksi kahdeksi viikoksi ja en voisi olla enemmän innoissani! Meidän ei pitänyt varata matkaa ihan vielä, mutta löydettiin tarjous mille ei voitu sanoa ei. Tämän takia mun matkustuspäivä ei ole ihan löyty lukkoon mun töiden takia, mutta jos kaikki menee hyvin, lennetään samalla lennolla ja voidaan aloittaa loma yhdessä. <3
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS