Meidän Rauman asunto

by Saara, 10.45
Kerroinkin edellisessä postauksessa, kuinka muutettiin nyt hetkeksi Raumalle asumaan. Muutettiin mun poikaystävän vanhaan kämppään, joka on suurinpiirtein saman kokoinen kuin mun Vantaan asunto. Koska molempien tavarat olisi pitänyt mahtua tänne, piti tehdä jonkin verran kompromisseja. Tällä hetkellä suurin osa mun huonekaluista on säilössä mun vanhemmilla ja toin jotkut tavarat tänne.
Vaikka meidän kämppä on pieni, sijanti on hyvä ja täällä on juuri uusittu kaikki, eli kylppäri ja keittiö on melkeimpä uudet. Ruokapöytää ei ole, mutta aika usein syödään eri aikaan ja sohvalla telkkaria katsoen, vaikka se onkin aika huono tapa... :DSanomattakin selvää on se, että tilanne on vähän hankala. Mulla ei ole vielä kunnon työtä täällä ja periaatteessa heti työpaikan hankittuani voisimme muuttaa kaksioon tai kolmioon täällä Raumalla. Ehkä suurin syy miksi haluaisin isomman kämpän, on se, että kun mun kavereita tai perhettä tulee käymään täällä, olisi meillä erikseen vierashuone tai muutenkin tarpeeksi tilaa majoittaa enemmän kuin yksi ihminen. Hintataso on täällä tosi matala, mutta uusia kämppiä on vähän vaikea löytää ja oon aika tarkka asunnon kunnosta varsinkin keittiön suhteen. Pitää nyt katsella kämppiä ihan rauhassa.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS