Mitä mielessä?

in , by Saara, 19.31
Heips! Oonpas ollut tosi laiska. Lomalla luulin että tulisin kirjoittelemaan todella paljon blogiin, mutta otin loman ihan lomana enkä tehnyt oikeastaan mitään vaikka aikaa olisikin ollut. Meidän päivät kuluivat melkeimpä aina samalla tavalla: aamupalaa, aurinkoa 5-6 tuntia, suihkuun ja laittautumaan, syömään joko Rodoksen keskustaan tai Falirakiin ja pari kertaa ilta jatkui myös baareihin asti.
Rodokselta kotiuduttiin jo kaksi viikkoa sitten ja töihin palattu heti 12 tuntia koneen laskeuduttua. Lomalla tuntui ihan siltä, että kotiin ja takaisin töihin on jo päästävä, mutta nyt kun arki on päässyt taas rullaamaan, tuntuu että haluisin jotain muutosta arkeen. Ken tietää sitten mitä se tarkoittaa, haha.

Pari viikkoa sitten julkaistiin eri yliopistoihin ja korkeakouluihin hyväksytyt ja monet insta- ja snapchatin storyt täyttyivät toinen toistaan iloisemmista uutisista uusista opiskelupaikoista. Moni läheinen kaveri pääsi opiskelemaan juuri sitä ykkösvaihtoehtoaan ja en voisi olla onnellisempi heidän puolestaan! Jotenkin tuntuu kumminkin siltä, ettei oma elämä oikein etene ollenkaan. En hakenut opiskelemaan enkä hae syksylläkään, sillä en oikeastaan tiedä mitä haluaisin opiskella. Mulla on kaksi työpaikkaa, joissa viihdyn kyllä, mutta mahdollisuutta edetä ei oikein ole. Vaikka pärjään hyvin ja olen onnellinen, tuntuu vähän siltä että jotain puuttuu. Haluaisin kehittyä jossain ja uskon, että tämä liittyy siihen että ensimmäistä kertaa elämässäni en ole koulussa vaan pelkästään työelämässä. Vähän ristiriitaiset fiilikset, löytyykö täältä sielunsiskoja?Mitä tähän kesään tulee, on mulla kaikkea kivaa pientä mitä odottaa, vaikka pidin jo lomani. Esimerkiksi Blockfestit, kavereiden tupareita ja toivottavasti myös yksi pitkä viikonloppu Ruotsissa olisi edessä! <3
SHARE 1 comment

Add your comment

  1. "If we 카지노사이트 knew what the perfect sport was, we’d simply keep making that sport over and over."To keep players playing, all slots depend on the same fundamental psychological rules found by B.F. Skinner is legendary for an experiment in which he put pigeons in a box that gave them a pellet of food after they pressed a lever. But when Skinner altered the box so that pellets got here out on random presses — a system dubbed variable ratio enforcement — the pigeons pressed the lever more typically. Thus was born the Skinner box, which Skinner himself likened to a slot machine. William "Si" Redd, the bolo tie-wearing Mississippi native who oversaw a few of Bally’s new projects in the course of the period, was instrumental to that renaissance.

    VastaaPoista

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS