Mun ihana parveke

by Saara, 22.18
Moikka! Esittelinkin mun asunnon jo aikaisemmassa postauksessa. Asun siis pienessä, 35 neliöisesä kaksiossa Vantaalla ja tähän asuntoon kuuluu aivan ihana 12 neliöinen parveke. Mulla oli aluksi hirveästi ongelmia miettiä että mitä teen kaikella tuolla tilalla. Ekana tuli mieleen pinterestissäkin näkynyt lavasohva. Ajattelin, että siinähän on helppo ja halpa tapa käyttää tilaa ja luoda parvekkeesta toinen olohuone tänne.
Lavasohvan teko ei lopulta ollutkaan niin helppoa, sain lavat ilmaiseksi työpaikkani varastolta, mutta kaikki hiominen ja maalaaminen vei yllättävän paljon aikaa eikä ollutkaan niin mukavaa puuhaa mitä aluksi ajateltiin. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata, ettei lavoja ole kokonaan maalattu, vaan ajateltiin maalata vaan ne osat, jotka jäävät näkyviin. Kallein juttu tässä lavasohvassa oli pehmusteet, jotka kustansivat yhteensä n. 200 euroa ja niitä sai odotella viikkokaupalla. Nyt kumminkin sohva on valmis ja oon super tyytyväinen!
Kun saatiin sohva valmiiksi, tulikin kiire hoitaa loput parvekkeesta myös valmiiksi. Ylempänä näkyvä musta sohvapöytä on saatu "ennakko tuparilahjaksi" kaveriltani Aidalta ja sopii tonne sohvan kaveriksi täydellisesti! Peikonlehti on saatu myös tuparilahjaksi ja kaverit näköjään tuntee mut hyvin, koska kaikki mun kasvit on valkoisissa ruukuissa. :D
Lepotuolit peikonlehden vieressä oli ihan pakko saada, kun näin ne Jyskissä samalla kun Aida hankki mulle tuon sohvapöydän. Itseasiassa tuolla puolella oli aluksi kaksi muuta tuolia, mutta nyt ne odottaa mun varastossa parempaa käyttöä tai parempaa kotia.Odotin yli kaksi kuukautta, että saisin mun parvekkeen valmiiksi ja saisin julkaista postauksen siitä, ja oon niin onnellinen että se päivä on nyt täällä. Parveke on oikeasti paras osa tässä asunnossa ja toivon, että voidaan vielä tänä kesänä viettää siellä läheisten kanssa monta ikimuistoista hetkeä!
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS