Omista hiuksista! Ja kun sanon omista, tarkoitan sitä, että ensimmäistä kertaa vuoteen olen pelkästään omilla hiuksilla ilman pidennyksiä. Vaikka pitkiä hiuksia onkin ikävä, on ihan super ihanaa kun ei tarvitse huolehtia näistä niin paljon.


Kavereiden unelmista, jotka käyvät toteen! Pari kaveria pääsi haluamiinsa kouluihin ja yksi tosi tärkeä vanha kaveri pääsi pelaamaan korista jenkkeihin pariksi vuodeksi. <3Opinnoista. Musta tuntui että elämästä puuttui jotain, niin aloitan nyt syksyllä opiskelemaan hieman oikeustieteitä avoimessa yliopistossa. Katsotaan mitä siitäkin tulee...

Voi- ja tier- potkulaudoista. Oon alkanut lämpeemään näille potkulaudoille, jotka valloittivat Helsingin kadut tänä kesänä. Sähköpotkulauta on tosi kätevä, jos pitää mennä parin kilsan matka keskustassa. Raumalta kotoisin oleva poikaystäväkin kokeili näitä vihdoin pienen painostuksen jälkeen ja tykkäsi myös!Aamukahvista kahvilassa. Vaikka omat parvekekahvit on mukavia, on välillä tosi ihanaa mennä kahvilaan aamukahville. Samaisella potkulautakokeilureissulla käytiin aamukahvilla Löylyssä ja oli parasta katsella merta ja juoda jonkun toisen tekemää lattea. <3Blockfesteista. Tulevana viikonloppuna on tän kesän tokat festarit ja odotetuimmat niistä, eli blockfestit. Mennään sinne kahdestaan kaverini Karkin kanssa, mutta festareille on tulossa lukuisia meidän muitakin kavereita. En malta odottaa!
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS