Rohkeudesta

by Saara, 10.18
Moi! Mä mietin tänään pitkään, että mistä mä oikeen kirjoittaisin tänne tänään. Ajattelin sitten kirjoittaa aiheesta, joka on jo jonkin aikaa läsnä mun elämässä. Mun ystävä kuoli kesällä ja se vaikutti muhun aikalailla. Mulla ei oo ikinä kuollut ketään, tai juuri ennen ystäväni kuolemaa jouduin lopettamaan oman hevoseni, joka oli myös omalla tavallaan rankkaa. 
Ystävän kuolema kumminkin tuli mulle täysin yllätyksenä ja en osannut arvatakaan kuinka paljon se aiheuttaisi mulle ennenkaikkea surua, mutta myös ahdistusta ja jokailtaisia paniikkikohtauksia. Jotenkin sen vasta nyt tajusi, kuinka ennalta arvaamatonta elämä on.Tän elämän ennalta-arvaamattomuuden tajuamisen takia aloinkin miettiä mitä oikeasti haluan elämältäni. En oikeastaan edes tiedä. Mulle tuli tietoon kesällä myös mahdollisuus muuttaa talveksi toiselle tuntemattomalle paikkakunnalle, ja ennen en olisi uskaltanut tarttua tähän. Nyt vaan mietin että miksi ei? Luulen, että kuolinvuoteella ei todellakaan kadu niitä juttuja mitä teki, vaan juuri niitä jotka jäi tekemättä. Nyt alan muutenkin oikeasti tavoittelemaan niitä omia unelmiani, sillä ainoa, mikä muakin on estänyt, on se pieni tunne etten muka pystyisi tai uskaltaisi. Tarvitaan vaan rohkeutta. Haluaisin vain sanoa kaikille, että tehkää sitä omaa juttuanne nyt kun voitte vielä ja eläkää täysillä!

SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS