Aloitan kirjoittamaan tätä tekstiä omalla sohvalla ja aurinko paistaa sisälle, ulkona on hyvä ilma, vaikka mun mielestä voisi olla vielä vähän enemmän pakkasta ja maassa lunta. Takana on hyvät yöunet ja poikaystävä on juuri lähtenyt jääkiekon pariin. Asiat on hyvin. Edellinen postaus käsitteli vuotta 2019 ja paljon sellaista tapahtui, jota en todellakaan odottanut tai suunnitellut. Olen vähän sitä mieltä, ettei elämää kannata suunnitella liikaa, sillä ei ikinä tiedä mitä tulee tapahtumaan.


Vuoden alussa mä olin kolme päivää työttömänä ja onneksi sain uuden työpaikan heti uudenvuoden jälkeen, joten ei tarvinnut jäädä kotiin. Aloitin vaatemyyjänä täällä Raumalla ja töitä olisi alustavasti kesäkuun loppuun saakka. Töiden loppumisen ajankohdan takia ollaan hieman muutettu meidän Raumalta poismuutto suunnitelmia ja nyt ajatuksena olisi, että muutettaisiin heinäkuussa, jos kaikki menee hyvin.Oon alkanut nyt miettimään myös hieman opintoja, ja tarkoituksena olisi alkaa opiskelemaan avoimessa ammattikorkeessa liiketalouden opintoja, ja jossain vaiheessa voisin jopa alkaa opiskelemaan tradenomiksi. Tämä ei ehkä kuitenkaan ole vielä vuoden 2020 tavoitelistalla.

Vuonna 2019 kävin läpi kaksi dieettiä ja painon jojoilun kanssa tiputin dieeteillä yhteensä 13 kiloa ja nyt olen aloittanut kolmannen dieetin ja toivon nyt että päästään siihen -20 kiloon. Treenit kulkee joulun ja uudenvuoden jälkeen kivasti ja toivon, että saan treenipainoja nostettua dieetinkin aikana ja varsinkin sen jälkeen. Vuonna 2020 haluaisin ehkä kokeilla jotain uutta lajia tai testailla miltä voimanosto tuntuu näin vähän ajan jälkeen.Toivon, että päästäisiin myös matkustamaan jonkin verran tänä vuonna. Ollaan menossa Leville vappuna, mutta muuten matkustaminen on aika auki tänä vuonna. Jonnekkin etelään olisi kiva mennä loppukesästä tai alkusyksystä, mutta täytyy katsoa tilannetta muutonkin kannalta. Festareista haluaisin varmaan käydä RMJ:n, sillä se järjestetään tuossa 300 metrin päässä meiltä ja ehkä jotkut toisetkin, mutta en tiedä vielä mitkä, sillä Blockfestit ei tänä vuonna ole vielä hirveästi artistikattaukseltaan kiinnostanut. Saa nähdä miten käy.

Kaikenkaikkiaan odotan tältä vuodelta mukavia hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa ja sitä, että saisin tehdä niitä asioita, joista nautin.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS