Mä oon kerran aiemmin ollut dieetillä, vuoden 2018 ja 2019 vaihteessa ja silloin vajaassa 10 viikon ajassa mä pudotin painoa noin kahdeksan kiloa. Ajattelin silloin pitää pienen breikin dieettaamisesta ja jatkaa ennen kesää, mutta toisin kävi kun elämässä tapahtui niin monia isoja muutoksia. Kumminkin nyt syksyllä halusin jotain uutta arkeen ja ajattelin hankkia Ilona Siekkisen kehutun dieetin nimeltään bikini meals. Itse treeniohjelmaa en halunnut, sillä monen vuoden salikokemus ja monet valmentajan tekemät ohjelmat ovat antaneet vankan tietämyksen salille ja treenaamiseen.

Mitä dieetin aikana saa ja ei saa syödä? Tämän olisin halunnut itsekin tietää etukäteen, ja uskon, että tästä voi olla jollekin hieman iloa jos mietteissä on aloittaa vaikkapa tämä kyseinen dieetti! Mut itseni yllätti tässä se, että melkeimpä kaikkea perusruokaa saa syödä eikä dieettiin mene niin hirveästi rahaa. Peruna, pasta ja riisi on kaikki sallittu, samoin kanat ja jauhelihat ja tällä dieetillä saa todellakin syödä, sillä ruokailukertoja on päivään suunniteltu viisi. Kaikki herkut, kermat, maidot yms. ylimääräiset on tietysti otettu pois ja dieetillä syödään todella puhtaasti.Ensimmäisellä ja toisella viikolla dieetti tuntui todella helpolta, vaikkakin poikaystävä väsäsi itselleen pitsoja harvase ilta ja veteli karkkia. Eniten mieli teki ja tekee edelleen sushia ja irttareita, sekä erikoiskahveja, kuten salted caramel lattea, nam. Treenit kulki aika kivasti ja paino tippui mukavasti päivittäin.

Kolmannella ja neljännellä viikolla paino jämähti ihan kokonaan paikalleen. Kymmenen päivää kului niin, että paino oli täysin sama joka aamu vaikka yritin välillä nipistää ruokavaliosta tai lisätä hieman enemmän liikuntaa.Neljännen viikon jälkeen paino oli tippunut yhteensä 5,3 kg ja olin tulokseen tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa viikoille 5-8 ja palaan niiden jälkeen taas uusien mietteiden ja tulosten kera! Silloin ajattelin myös julkaista tästä ennen-jälkeen kuvat, joten pysykää kuulolla!
SHARE 0 comments

Add your comment

© Saara Kia · THEME BY WATDESIGNEXPRESS